2020 májusában újra IPAR NAPJAI, Magyarország legjelentősebb üzleti eseménye az iparban!

2020 májusában ismét felvonul az ipar szinte összes ágazata, annak érdekében, hogy a kiállítók és a látogatók első kézből adjanak és kapjanak információt a szakmai trendekről, valamint, hogy a résztvevők kihasználhassák az iparágak között lévő szinergiát.

Az előző eseményen, 2018-ban 15 ország 315 kiállítója (ebből 51 külföldi tulajdonban lévő cég) vonultatta fel a rendezvény teljes tematikáját lefedő termékeit, szolgáltatásait, mely 10%-os növekedést jelent a 2016-os kiállítást nézve. Az ipari seregszemlére, az előző rendezvényhez képest 22%-kal több látogató, összesen 12.227 szakember volt kíváncsi.

IparNapjai_2020_fejlec_1920x500-1

Számos cég beküldte már jelentkezési ívét a 2020-as rendezvényre, így a pavilonokban történő helykiosztás megkezdődött. A kiállítók komoly újdonságokkal, fejlesztések bemutatásával készülnek a látogatók fogadására, többek között:

  • az AMSY Jelöléstechnika Kft. a 2020-as Ipar Napjai szakkiállításon mutatja be az iparban széles körben használt jelöléstechnikai gépeit és megoldásait. A kiállításon először találkozhat majd a szakmai közönség a német Markator legújabb asztali fémjelölőjével, valamint a világ jelenlegi legkisebb beépíthető lézerével.
  • Az Enterprise Communications Magyarország Kft. PLM csapata piacvezető technológiákat alkalmazva, a Siemens és a Hexagon Manufacturing Intelligence portfóliójából olyan CAD/CAM/CAE és PLM megoldásokat mutat majd be, mely az ipari digitalizáció terén segít lefedni a termékek teljes életciklusát, az ötlettől a tervezésen át egészen a gyártásig. A standon a szakemberek kipróbálhatják például a Hexagon Absolute Arm mérőkart, amellyel nagy pontosságú érintéses mérés végezhető különböző alkatrészeken.
  • Az IGS-KONTAKT Kft. metallográfiai gépeket hoz kiállításra: a legújabb nedves daraboló, moduláris beágyazó prés és automata csiszoló polírozó berendezést, valamint egy pneumatikus szivárgásmérő berendezést és egy automat Vickers keménységmérőt.
  • A májusi kiállításra a Kermann Kft. több újdonsággal is készül. Láthatók lesznek az új robbanásbiztos lámpák és új fejlesztésük: az okos szenzor, amely nagy gépsorok optimálás üzemelését, és karbantartását hivatott támogatni. Ezen felül pedig új üzletáguk is bemutatkozik: a KermannBIM, amely épület felméréssel, üzemeltetéssel és karbantartás optimalizálással foglalkozik.
  • A LASRAM Engineering Kft. 2020-ban az Ipar Napjai kiállításon Kawasaki robotos ipari rendszereit hozza el a közönségnek. Kiállításra kerül az új fejlesztésű lézeres additív gyártási technológián alapuló szerszámgép cella, mely fémporból építi fel az alkatrésztestet, szemben a hagyományos gyártástechnológiával.
  • A raktári berendezéseket gyártó OHRA Regalanlagen GmbH 2020-ban az Ipar Napjai kiállításon nagy teherbírású raklapos állványát, amely akár 8000kg/gerendapár terhelésre és kültéri tetővel ellátott karos állványát mutatja be.
  • A PLTS Kft. Siegmund Virtual Reality nevű virtuális hegesztősablon építésre használható programjával várja majd a látogatókat.
  • A SHEET METAL Kft. a Dener szervo élhajlítót szeretné kiemelni termékkínálatából. A Dener CNC Szervo Élhajlító rugalmas, megbízható és fejlett nem-hidraulikus, új generációs szerszámgép, mely lehetővé teszi a környezettudatos, termelékeny, pontos, rugalmas és megbízható megmunkálást. Az új technológia alacsony fogyasztást, kevesebb karbantartást és hidraulikus olaj nélküli működést eredményez. A Dener Szervo Elektromos Élhajlító berendezés fejlett CNC vezérlővel, gyors és pontos alsó és felső szerszám befogással, több tengelyes hátsóütköző rendszerrel rendelkezik. A gép felhasználója tökéletes lemezt állíthat elő alacsony költségráfordítással.
  • A Signdepot Europe Kft. egy új síkágyas vágógépet hoz az Ipar napjaira, mely számtalan nem fém anyagot vág különböző fej modulokkal: fólia, ponyva, textil, papír, habosított anyagok, fa, MDF, alu-kompozit lemez, plexi és sok más. Továbbá alkalmas riccelésre, biegelésre, 45° fokos vágásre.  Elsődleges célpiacai: reklámgrafika, csomagolás gyártás, textilipar.
  • A TENTE Magyarország Kft. által kínált E-Drive rendszer egy motorizált kerékből és vezérlőegységekből álló komplett rendszer, ami nagyban segíti a hatékony munkát és csökkenti a munkások betegállományban töltött idejét így növeli a felhasználók produktivitását.
  • A WERTH MAGYARORSZÁG Kft. a koordináta méréstechnikában is megjelenő automatizálási megoldásokra figyelve, 2020-ban közvetlenül a termelésbe is integrálható koordináta mérőgépeket mutatja be. Így a Creaform HandySCAN 3D™ hordozható kézi szkennert, amely régóta fejtörést okozó problémákra jelent megoldást, mint a prototípus koncepció, a szerszámtervezés és gyártás, összeszerelés, tesztelés, elemzés, CAD-design, átépítés, valamint reverse engeneering. Bemutatásra kerül továbbá a Werth TomoScope XS CT-t, amely röntgensugárzáson alapuló computer tomográfiával mér.

Foglalja le helyét Ön is, mutassa be újdonságait!

Kedvezményes jelentkezési határidő kiállítók részére: 2020. február 14.

A jelentkezési ív EZEN A LINKEN tölthető le! (A jelentkezési ív letöltése nem jelent hivatalos regisztrációt a kiállításra.)

ForrásHUNGEXPO

További információ:

Az Ipar Napjai hivatalos honlapján.

Megosztás
[
    ]