Videóinkon a 2019-es MACH-TECH

Lemaradt az idei MACH-TECH-ről? Vagy csak felfrissítené élményeit a rendezvényről? Jelen válogatásunk mindkét esetben tökéletes megoldást kínál!

Az idei év legnagyobb hazai szerszámgépipari eseménye kétségkívül a kétévente, a HUNGEXPO-n rendezett MACH-TECH – IPAR NAPJAI volt. A kiállításra több mint 18 ezren látogattak el, hogy megtekinthessék a 20 ország 562 kiállítójának újdonságait.

A korábbi évekhez hasonlóan, szerkesztőségünk idén is számos videót forgatott a négy nap alatt – ezeket gyűjtöttük össze az alábbiakban.

1. DMG MORI

Idén sem csalódhatott az, aki a DMG MORI standjára látogatott, hiszen a cég letisztult, futurisztikus “szigetén” tevékenykedő modern szerszámgépek és robotok, a hatalmas kijelzők, valamint a csillogó üveg és fém felületek egyenesen az ipar jövőjébe kalauzolták az érdeklődőket. A piacvezető vállalat folyamatos megmunkálásokon és gépbemutatókon keresztül demonstrálta termékeinek, technológiáinak és szolgáltatásainak lenyűgöző hatékonyságát.

Olvassa el teljes beszámolónkat!

2. FANUC

A szokásokhoz híven, a FANUC idén is izgalmas kialakítású standdal és számos érdekességgel várta a látogatókat. Több, mint két tucat gépbemutató, a teljes termékpaletta – köztük fröccsöntőgépek, megmunkálóközpontok, huzalszikra forgácsológépek, ipari és kollaboratív robotok, valamint Ipar 4.0 megoldások – és az oktatási intézményekhez szóló egyedi ajánlatok gondoskodtak a mozgalmas programajánlatról.

3. GE-CO

A GE-CO idén elsősorban az Ipar 4.0-ra és az automatizálásra helyezte a hangsúlyt, ennek megfelelően standjuk egyik fő látványossága egy demóprogram volt, amiben 5 különböző gyártó szerszámgépeit összekötve demonstrálták az ipari digitalizáció nyújtotta előnyöket. A vállalat standján időszakosan tartott ugróköteles, focis és táncos előadások emellett gondoskodtak az állandó jó hangulatról.

Olvassa el teljes beszámolónkat!

4. LAMATEC

Közel teljes portfólióját felvonultatta standján a LAMATEC a 2019-es Ipar Napjai – MACH-TECH kiállításon. A stand egyik fő látványossága egy VICI VISION M1218 TECHNO optikai mérőgép volt, de bemutatásra került még egy hagyományos optikai mérőgép is – az M309 TECHNO, egy Coord3 Ares NT koordináta mérőgép, valamint debütált egy LK Altera 10.7.6 koordináta mérőgép is.

Olvassa el teljes beszámolónkat!

5. ORIGO CNC

Jelentős esemény volt a 2019-es MACH-TECH a koreai Hyundai WIA vállalat számára, hiszen modern, csúcstechnológiás berendezéseik első ízben kerültek bemutatásra a magyarországi publikum számára. Az Origo CNC kínálatában ugyan már korábban is elérhetők voltak a gépek, a vállalat nyílt napjain pedig élőben is lehetett velük találkozni, a nagyközönségnek azonban csak most nyílt lehetősége arra, hogy működés közben is megtekinthesse őket.

Olvassa el teljes beszámolónkat!

6. RENISHAW

A Renishaw standján a különböző méréstechnikai termékek és megoldások sokasága átfogó betekintést kínált a vállalat széles portfóliójába. Bár több érdekes demót is meg lehetett tekinteni, a legnagyobb látványosság kétségkívül a kifejezetten a kiállításra tervezett automatizált robotcella volt.

Olvassa el teljes beszámolónkat!

7. SZIMKER

Szimker Zrt. idei jelenléte a kiállításon tökéletes példája volt a “kevesebb néha több” esetének. A standra kihelyezett három szerszámgép ugyan csak töredékét képviselte a vállalat palettájának, a gondosan megtervezett összeállítás átfogó képet adott a forgalmazott márkák magas minőségéről és innovatív technológiáiról.

Olvassa el teljes beszámolónkat!

8. TRUMPF

Az idei rendezvényen, az egyik legnagyobb – 420 m²-es – kiállítási területtel rendelkező TRUMPF standján számos érdekesség került bemutatásra a vállalat portfóliójából. A bemutatott, összesen 8 db szerszámgép a TRUMPF lemezfeldolgozó és lézeres technológiáit vonultatta fel, előbbit részben egy, kifejezetten a kiállításra tervezett Smart Factory demó alkalmazáson keresztül. A TruConnect bemutatóval a vállalat idén MACH-TECH Nagydíjat is nyert.

Olvassa el teljes beszámolónkat!

9. U-PARTNER

Széles termékválasztékkal és a vállalat profizmusát tükröző, látványos standdal készült a U-Group Magyarország az idei MACH-TECH-re. Az érdeklődők a vállalat két fő márkája, a U-Power és a Lupos számos munkavédelmi lábbelijét és egyéb termékeit kipróbálhatták.

Olvassa el teljes beszámolónkat!

10. WEDCO

A WEDCO, a vállalattól várhatóan hatalmas szerszámválasztékkal és kereskedelmi partnereinek palettájával várta az érdeklődőket a kiállításon. A főszerepet a vállalat szármarói kapták, melyek négy különböző – kúpos, tangens, lencse alakú és általános – kialakításban készülnek.

Olvassa el teljes beszámolónkat!

MACH-TECH interjúsorozat

Ha szeretne még többet megtudni ügyfeleink 2019-ben bemutatott újdonságairól olvasson bele a kiállítás előtt készített rövid interjúinkba:

A 2019-es MACH-TECH újdonságai – DMG MORI

A 2019-es MACH-TECH újdonságai – EPL-Tech

A 2019-es MACH-TECH újdonságai – FANUC Hungary

A 2019-es MACH-TECH újdonságai – GE-CO Hungary

A 2019-es MACH-TECH újdonságai – Gimex-Hidraulika Kft.

A 2019-es MACH-TECH újdonságai – HÓD Industrial Solutions

A 2019-es MACH-TECH újdonságai – IC-Hungary

A 2019-es MACH-TECH újdonságai – KUKA

„Számunkra a személyes kapcsolat az első” – Interjú az M+E-vel

A 2019-es MACH-TECH újdonságai – Optimum Hungária

A 2019-es MACH-TECH újdonságai – ROLATAST

A 2019-es MACH-TECH újdonságai – SHM Consulting

A 2019-es MACH-TECH újdonságai – Smartus

A 2019-es MACH-TECH újdonságai – TRUMPF

A 2019-es MACH-TECH újdonságai – Varinex

Megosztás

Papp Olivér

A CNCMedia alapító főszerkesztője. CAD szakértő. Legújabb generációs szerszámgépekről, technológiai fejlesztésekről, szoftveres megoldásokról, valamint legfontosabb hazai és külföldi rendezvényekről ír 2008 óta. 

Tags:

[
    ]