Még nem díszítette fel a Karácsonyfát?

Semmi gond, mi segítünk Önnek!

Az Ünnepek nem telhetnek Karácsonyfa nélkül, Karácsonyfa pedig nem maradhat díszítetlen. Ha az ajándékok beszerzése miatti kapkodásban elfelejtette a díszeket, a meglévőket pedig már nagyon unja, az alábbi videókból Ön is ötletet meríthet.

Gravírozott alumínium csillag

Ez az alumíniumból mart, festett dísz igazi ékessége lehet a fának, a gravírozással pedig teljesen személyre szabhatjuk.

Lézervágott hópelyhek

Ha több különböző díszt szeretne készíteni, viszonylag rövid idő alatt, tökéletes megoldást jelenthetnek ezek a furnérlemezből készült, lézervágott hópelyhek.

Forgácsolt fa dob

Ha valami egyedibb megoldásra gondolt, ideális választás lehet egy különböző fa alapanyagokból összeállított dísz dob.

Mintás esztergált fagömb

Az alábbi dísz elkészítéséhez már valószínűleg nem lesz elég ideje, minden esetre az itt sorolt megoldásuk közül egyértelműen a legszebb és legpraktikusabb kiegészítője lehet Karácsonyfájának.

Ajándékok a fa alá

Ha esetleg pont fordítva csinálta és a fa díszítése vagy az ünnepi menü összeállítása miatt az ajándékokra nem volt ideje, a Haas Tip of The Day sorozatának alábbi különkiadása segíthet problémáján. Ezekkel az egyedi pecsétnyomókkal mindenkit meg tud lepni, korosztálytól és nemtől függetlenül.

Egy tucat további ötlet

Ha a fentiek közül nem talált kedvére való díszeket és ajándékokat, a Vectric Ltd. csatornáján indított “The 12 Projects of Christmas” (12 Karácsonyi Projekt) sorozat még egy tucat érdekes megoldással szolgál az ünnepi hangulat megteremtéséhez.

1. nap – Felakasztható címtábla 

2. nap – Ünnepi étel tálaló

3. nap – Mikulás figura

4. nap – Fa játékautó

5. nap – Díszgyertya

6. nap – Karácsonyi kirakós

7. nap – Csillag alakú tálca

8. nap – Karácsonyfadísz tároló doboz

9. nap – Sör hordó doboz

10. nap – Hóemberes fakockák

11. nap – Dombormű felirat

12. nap – Fakatona

Reméljük még időben sikerült hasznos ötletekkel szolgálnunk a fára vagy az alá! Amennyiben pedig már megvannak az ajándékok és a Karácsonyfa is fel lett diszítve, engedjék meg, hogy ezúton kívánjunk Önnek és családjának is Kellemes Karácsonyi Ünnepeket!

 

Üdvözlettel,

a CNCMedia csapata

Megosztás
[
    ]