Ilyen volt a 2019-es EMO a mi lencsénken keresztül

Nem tudott kimenni Hannoverbe és kíváncsi, milyen volt a 2019-es EMO? Akkor alábbi videós beszámolónk Önnek készült!

Ami a hazai színtéren a MACH-TECH, az nemzetközi viszonylatban az EMO. Már, ami jelentősségüket illeti, utóbbi ugyanis lényegesen nagyobb területen, számottevően több kiállítóval és lehetőséggel fogadja az érdeklődőket. Szerkesztőségünk évek óta látogatja az EMO-t, az alábbi válogatás a legutóbbi, hannoveri kiállításról kínál rövid összefoglalót.

1. AXILE

Nevéhez hűen, mozgalmas élményben részesítette látogatóit a tajvani Buffalo Machinery Co., LTD.-hez tartozó AXILE. Számos gép és megoldás került bemutatásra, köztük egy idén debütáló álló portálos megmunkálóközpont is.

Olvassa el teljes beszámolónkat!

2. CHIRON

Több megmunkáló központ, szolgáltatás és szoftvermegoldás debütált idén a CHIRON standján.

Olvassa el teljes beszámolónkat!

3. DMG MORI

A DMG MORI új ügyfélportáljának bemutatója, két szerszámgép premier és számtalan automatizációs megoldás várta az érdeklődőket a hannoveri EMO-n.

Tekintse meg videós beszámolónkat!

4. ELBO CONTROLLI

Az Elbo Controlli idén egy új szerszámbemérő premierjével és egy új szoftvercsomag bemutatásával is készült az érdeklődők számára.

Olvassa el teljes beszámolónkat!

5. FANUC

A japán robotóriás a termékújdonságok helyett idén az automatizációra, digitalizációra és könnyű integrációra fektette a hangsúlyt.

Olvassa el teljes beszámolónkat!

6. KEEPWAY

Nem csalódhattak a KeepWay standjára látogatók sem – élőben is megtekinthető volt a tajvani szerszámgép gyártó KT20 YM hajtószerszámos C-tengelyes esztergája.

Olvassa el teljes beszámolónkat!

7. MAZAK

Az idén 100 éves Yamazaki Mazak minden korábbinál nagyobb standdal szerepelt a kiállításon, ahol számtalan forradalmi újdonságot mutattak be a kilátogatóknak. Újonnan debütáló technológiáik között megtalálható számos automatizálást segítő megoldás, egy új vezérlő rendszer, és több, igény szerint rugalmasan testre szabható 5-tengelyes megmunkáló központ is.

Olvassa el teljes beszámolónkat!

8. OKUMA

Egy új portál megmunkáló központot és a nemrég fejlesztett ROID munkatérbe integrált robotos rendszer megoldásait is bemutatta az EMO-n a japán OKUMA.

Olvassa el teljes beszámolónkat!

9. SMW AUTOBLOK

Egy, a piacon egyedülálló moduláris satu, egy új 3 és egy 2+2 pofás univerzális tokmány, egy alacsony kivitelű 6 pofás tokmány, valamint egy hidraulikus tokmány is bemutatásra került az SMW Autoblok standján.

Olvassa el teljes beszámolónkat!

10. VISION WIDE

A tajvani központú Vision Wide egy 3-tengelyes, nagysebességű, portálos kialakítású megmunkálóközponttal, egy SE szériás géppel érkezett.

Olvassa el teljes beszámolónkat!

11. WEDCO

A WEDCO új szerszámai hatékonyabb megmunkálást kínálnak, mint a gömbmarók, több szerszám használatát is kiválthatják és négy különböző geometriával kaphatók.

Olvassa el teljes beszámolónkat!

EMO interjúsorozat

Ha szeretne még többet megtudni a kiállításon bemutatott újdonságokról, olvasson bele a kiállítás előtt készített rövid interjúinkba:

Robotok az idei EMO-n – KUKA

Méréstechnika az idei EMO-n – Laurex Méréstechnika

Méréstechnika az idei EMO-n – ZEISS

Megosztás

Papp Olivér

A CNCMedia alapító főszerkesztője. CAD szakértő. Legújabb generációs szerszámgépekről, technológiai fejlesztésekről, szoftveres megoldásokról, valamint legfontosabb hazai és külföldi rendezvényekről ír 2008 óta. 

Tags:

[
    ]