Festo Connectivity: kapcsolatok az ipari automatizálásban

Sok kihívás és rengeteg lehetőség.

A technológiai kapcsolatok különleges szereppel bírnak a kompetenciák továbbfejlesztésében: jelentős fejlődést indítanak meg illetve tesznek lehetővé számos különböző iparágban. Egyik legfontosabb alkalmazási területük az automatizálási technológia, mivel a vezérlő láncok átfogó hálózatba kapcsolása hatalmas lehetőségeket rejt magában. Így felmerül a kérdés, hogy miért nem alkalmazzák még őket sok gyártási területen, és miért használnak még mindig sok helyen rugalmatlan stand-alone megoldásokat. Lehet, hogy az ismerethiány miatt, vagy azért, mert félnek az átváltás által esetleg okozott problémáktól?

A Festo több éve kezdte el kutatni a kapcsolatok különböző aspektusait, elsősorban az ipari automatizálás területén, a munkadarabtól a felhőig terjedően, vagyis a mechanikus alkatrészektől és szervohajtásoktól egészen az intelligens vezérlőkig illetve a modern felhőszolgáltatásokig. A Festo kényelmes megoldásokat tud nyújtani, melyeknek a legfőbb előnye, hogy segítenek a vállalatoknak az automatizálás folyamatában, ezzel elkerülve az időigényes és költséges munkát a konfigurálás és üzembe helyezés során.

data-processing_low

A megoldások széles körű választéka a Festo-tól-és mindez problémamentesen.

A gépek és rendszerek tökéletes automatizálása felé vezető úton a Festo a megoldások egyedülálló választékát nyújtja. Támogatást nyújtnak Önnek az automatizálási modulok összekapcsolásában, hogy mindig tökéletesen együtt tudjanak működni – mechanikailag, elektromosan és intelligensen.

Intelligens kapcsolatok

Az egyes folyamatmodulok decentralizált vezérlése, valamint a Festo más vezérlőeszközeivel és integrált mozgásvezérlési megoldásaival történő nyílt és rugalmas kommunikáció az ipari automatizálás számára a megoldások széles választékát biztosítja. Mindezt innovatív mérnöki és konfigurálási szoftvermegoldások támogatják.

Elektromos kapcsolatok

A Festo szervomotorjai és szervovezérlői ideális kapcsolatot biztosítanak az Ön mechanikai rendszere és vezérléstechnológiája között, s ez a kapcsolat mindig optimálisan illeszthető és konfigurálható a mérnöki szoftverekkel.

Mechanikai kapcsolatok

A mechanika: a lineáris tengelyek és forgó hajtóművek széles választéka a mozgás automatizálásának szinte végtelen lehetőségeit nyújtja Önnek – melyek kompatibilisek az Ön belső standard szervomotorjaival és természetesen a sajátjainkkal is.

Festo Automation Suite szoftver.

Az új Festo Automation Suite szoftver egyesíti a paraméterezést, a programozást és a karbantartást, valamint egyszerűen és intelligensen köti össze a komponenseket – nem csak a Festo-ét hanem bármely általánosan alkalmazott vezérlési megoldásét.

Kényelmes, megbízható és gyors.

montage_5

Faster. Better. Connected.

Használja már a tökéletes kapcsolatok előnyeit az elektromos automatizálásban? Szeretne még gyorsabbá és jobbá válni, valamint növelni a rugalmasságot?

Ennek eléréséhez a Festo egyedülálló és átfogó portfóliót nyújt. Hardver-, szoftver- és mérnöki megoldásaik alkalmazásával gyorsan, egyszerűen és megbízhatóan megvalósíthatók a tökéletes kapcsolatok az Ön rendszerében, a handling-feladatoktól a cellavezérlésen át egészen a felhőig.

Profitáljon a Festo megoldásaiból és növelje a termelékenységet – már a kezdetektől!

Faster

A Festo design- és mérnöki eszközeivel gyorsabbá válnak a tervezési folyamatok, ennek köszönhetően hatékonyabb lesz a termelés, és lerövidül a piacra kerülési idő.

Better

A pneumatikus és elektromos egységek legszélesebb portfóliójával optimális méretezhetőséget és teljes körű szolgáltatásokat biztosítunk a rugalmasság korlátozása nélkül – mert a Festo megoldásai meg tudnak felelni az Ön belső szabványainak.

Connected

Tökéletes automatizálás a Festo hardverek és szoftverek mechanikai, elektromos és intelligens kapcsolatainak köszönhetően – közvetlenül a szokásos Ethernet vezérlési megoldásokhoz illesztve.

A Festo sokrétű megoldásokat kínál a teljes automatizálási architektúra kapcsolatainak tökéletes megvalósításához, a munkadarabtól a felhőig. A telepítésre kész eszközöktől és az egyedi mechanikai egységektől a szervomotorokon és hajtóműveken keresztül a mozgásvezérléssel és távoli I/O-val ellátott vezérlőkig minden részegységhez megfelelő szoftver is tartozik. Ennek a tökéletes kapcsolatrendszernek a megvalósításához a legfőbb termékeink: a CMMT-AS új szervovezérlő kombinálva az EMMT-AS új szervomotorral és a Festo Automation Suite új támogató szoftverrel.

További információk és a javasolt megoldások vonatkozásában tekintse meg a Festo „Tökéletes kapcsolatok az ipari automatizálásban” című white paper-jét!

ForrásFESTO

További információ:

A Festo hivatalos honlapján.

 

Megosztás
[
    ]