Élő bemutatókon a COSTA innovatív sorjátlanítói

A korábbi évekhez hasonlóan a látogatók idén is megtekinthették a COSTA Levigatrici újdonságait a lemezmegmunkálás egyik legjelentősebb nemzetközi vásárán, a németországi Blechexpo-n.

Eseménydús élményben volt részük idén a COSTA Levigatrici standjára látogatóknak, az olasz szerszámgépgyártó vállalat ugyanis öt gépbemutatóval, köztük egy teljesen új berendezéssel készült a kiállításra. A gépek között volt a már klasszikusnak számító, hazánkban is sok eladással büszkélkedő MD4 CVC sorjátlanító-finiselő, amely főként lézervágott és stancolt alkatrészek megmunkálásához lett fejlesztve. A másik négy bemutatott berendezéssel a COSTA a speciálisabb felületkezelési folyamatok iránt érdeklődőket célozta.

sadasdwqqw

Világpremier

Ezek között a gépek között a főszerep a most első ízben bemutatott MD5 Vds TR 1350-é volt. A COSTA minden tapasztalatát megtestesítő berendezés megkérdőjelezhetetlenül a gyártó nagyágyúi közé tartozik. Speciális keféivel, erőssége a vágási oxidréteg eltávolítása, ezért ideális választás láng- vagy plazmavágott alkatrészek sorjátlanítására, revétlenítésére.

A Vds TR 1350 az MD5-ös sorozat eddigi tagjaitól már ismert moduláris kivitelt kapta, így ez a szerszámgép is személyre szabható – a megmunkáló egységek cseréjével könnyedén az aktuális igényekhez igazítható. Merev gépháza, valamint fejlett mechanikai és elektronikai tulajdonságai pedig gondoskodnak róla, hogy a felhasználók egy költséghatékony, jövőbiztos megmunkálógépet kapjanak kézhez.

Ízelítő a teljes portfólióból

Szintén nagy érdeklődés fogadta a gyártó nagy teljesítményű, nedves sorjátlanítóit gyűjtő sorozatának egyik tagját, a WD7 CCR 600-at. A szerszámgép mágneses asztallal lett felszerelve, ezért kisebb alkatrészek – akár egy 10 Ft-os érem – sorjátlanítására, vágási éleinek megmunkálására is kiválóan alkalmas, mely előnyt leginkább autóipari alkalmazásokban lehet kihasználni.

1234

Bemutatásra került egy új, belépő kategóriás körkefés gép is, a nehezebb, nagyobb igényű sorjátlanító műveletekhez kínált MD7-es sorozatból. Az MD7 CB 1350 képességei főként a vágóélek lekerekítésében aknázhatók ki, mely műveletet gyorsan, akár egy lépésben képes elvégezni. Legszembetűnőbb tulajdonsága, hogy nagy, akár 2 mm-es rádiuszok kialakítására is alkalmas.

Az ötödik gép a COSTA alsó-felső megmunkálásokra fejlesztett MB sorozatát képviselte. Az MB6 CVV CVV 1350 erénye gyorsaságában rejlik – az alkatrészek sorjátlanítása, vágási élek megmunkálása, finiselése egy lépésben elvégezhető vele.

A COSTA Levigatrici standján dolgozó gépek, rátermettségükkel újfent bizonyították, hogy használatukból minden gyártócég profitálhat, akik végeznek lemezvágást és e folyamataikban az emberi tényezőt egy olcsóbb, gyorsabb, hatékonyabb megoldásra váltanák.

További információ:

A COSTA Levigatrici hivatalos hazai forgalmazója, az SHM Consulting Kft. honlapján.

Sorjátlanítógép

Megosztás
[
    ]