Egy fagyos évzáró a fémipar számára, forralt borral és még forróbb ajánlatokkal!

Csatlakozzon az év utolsó FANUC-os ügyfélrendezvényéhez, melyen lehetőség nyílik megcsípni az évzáró kedvezményeket, megismerni a legújabb ajánlatokat, és felkészülni a 2020-as év gyártási kihívásaira. Nem számít a fagyos időjárás, a FANUC megmunkálóközpontjai, huzalszikra forgácsolói, robotjai és társkiállítói bemutatói rendesen felfűtik majd a bemutatótermet!

robomachine-workshop-facebook

  • Imádja, ha repül a forgács és fröcsköl az emulzió? 
    Egész napos demonstrációink Önre várnak, legyen szó teljesítménymarásról, precíziós megmunkálásról, 3-, 4- vagy 5 tengelyes munkákról és robotos gépkiszolgálásról, rendezvényünkön testközelből tapasztalhatja meg gépeink tudását!
  • Munkaerőhiánnyal küzd?
    Megbízható partnerek oldalán robotizálni nem is olyan bonyolult! Tekintse meg, milyen megoldások érhetőek el gépkiszolgálás terén, és ossza meg velünk automatizálási kihívását!
  • 5 évig zavartalanul szeretne gyártani gépeivel?
    A magyar iparban egyedülálló módon a FANUC új szerszámgépeire november 1-től 5 év garanciát kínál! Nyerjen versenyelőnyt a japán gépek megbízhatóságával és tudja termelését minden eddiginél nagyobb biztonságban!
  • Teljesen automata gyártórendszert szeretne?
    Robotjaink segítségével nem csak gépkiszolgálási feladatokat végezhet, de a munkafolyamatokat megoszthatja szerszámgépei közt, töredékére csökkentve a ciklusidőket. Sőt, mérőállomást is integrálhat hozzájuk!
  • Megismerné az új startlyukfúrós opciót huzalszikra forgácsológépünkön?
    Exkluzív újdonságként mutatjuk be a Robocut startlyukfúró opcióját először Magyarországon. Miért használna külön gépet hozzá, amikor beépíthető a FANUC huzalszikrába?

Ne hagyja ki az év utolsó workshopját!

A rendezvény ingyenes, de előregisztrációhoz kötött, melyet ERRE A LINKRE kattintva tehet meg. Egy e-mail címmel csak egy vendéget tudnak regisztrálni. A regisztrációt követően megerősítő üzenetet küldenek Önnek. Amennyiben az üzenet rövid időn belül nem érkezne meg Önnek, kérjük, keresse a FANUC munkatársait a marketing@fanuc.hu címen.

Bemutatók

3-, 4-, és 5 tengelyes megmunkálások Robodrillen, robotos gépkiszolgálás és szerszámgépek megmunkálásainak összekötése, szerszámgéphez integrált automatizált mérőcella, kulcsrakész robotos kiszolgálóegység, alap és továbbfejlesztett Robodrill változatok, Robocut huzalszikra forgácsológépbe épített startlyukfúró opció, lézeres interferométeres bemérés és visszakompenzálás, kollaboratív és ipari robotok, ládából ömlesztett alkatrészek robotos felvétele, tréningek és technológiai képzések, karbantartási és alkatrész javítási ajánlatok, műszaki támogatás, társkiállítói demonstrációk – és még számos érdekesség!

Programterv

November 19 – Oktatási nyíltnap

A workshop első napját dedikáltan az oktatás számára szervezik, így szeretettel várnak minden diákot, hallgatót, felsőoktatásban résztvevőt, oktatót, professzort, szakképzési centrumot, kamarai képviselőt, és az oktatás világában dolgozó érdeklődőt, akik megismernék az ipari automatizálásban és a fémiparban rejlő lehetőségeket.

10:00Kapunyitás
11:00 – 12:00Gépismertető roadshow I. – FANUC & társkiállítók
12:00 – 13:00Ebédszünet
13:00 – 15:00Gépismertető roadshow II. – FANUC & társkiállítók
15:00Hivatalos zárás

November 20-21 – Nyílt ügyfélnap

A hütte napok második és harmadik napját a FANUC jelenlegi és jövőbeli ügyfelei számára ajánlják, akik megismernék a cég legfrissebb ajánlatait és egyeztetnének jövőbeli gyártási kihívásaikról. A rendezvény egész nap nyitott kapukkal várja az érdeklődőket, és egy délelőtti és egy délutáni időpontban gépbemutatókat is ajánl.

10:00Kapunyitás
10:00 – 16:00Egész napos bemutatók, demonstrációk, gyártás, networking, tárgyalások11:00 | Gépismertető roadshow I. – FANUC & társkiállítók
12:00 | Ebédszünet
13:30 | Gépismertető roadshow II. – FANUC & társkiállítók
16:00Hivatalos zárás

Társkiállítók

  • Enterprise Group: CAD/CAM megoldások
  • European Conformity Check: Vállalkozásfejlesztés & pályázatírás
  • Grenke: Finanszírozási megoldások
  • Halter: Robotos CNC szerszámgép kiszolgálás
  • Intergravel: Aukciós szolgáltatások és használtgép értékesítés
  • R-Design Studio: Robotos 3D méréstechnika
  • Renishaw: Mérőrendszerek
  • Schunk: Megfogástechnika
  • Troax: Gépvédelem

ForrásFANUC

További információ:

A FANUC Hütte Napok hivatalos honlapján.

Megosztás
[
    ]