Nagysebességű portál megmunkálóközpont Tajvanból

Bemutatta legújabb termékét a nagy méretű, csúcstechnológiás megmunkálóközpontjairól ismert tajvani Vision Wide.

A tajvani központú Vision Wide Tech Co. Ltd.-nek, 1999-es megalakulása óta elkötelezett célja a magas minőségű CNC szerszámgépek fejlesztése, tervezése, gyártása, eladása és szervizelése. Küldetésük a lehető legköltséghatékonyabb precíziós portál megmunkálógépek és marógépek gyártása. Ennek érdekében magasan képzett szakembereket alkalmaznak, kizárólag első osztályú beszállítók komponenseit használják, gépeiket pedig számos szigorú gyártó és minőségellenőrzési folyamatnak megfelelően készítik.

Termékeiket rendkívül széles spektrumon kínálják, az álló és mozgó portálos gépektől kezdve a 3- és 5-tengelyes berendezéseken át a vertikális megmunkálóközpontokig.

Elkötelezettségüknek és ügyfélközpontú vállalati stratégiájuknak köszönhetően mára egy erős középvállalattá nőttek; 200 alkalmazottal és 1 milliárd tajvani dolláros árbevétellel. A Vision Wide márkanevet 2017-ben indították el, amely határozott víziójukat és globális terjeszkedési céljaikat fémjelzi.

Elképesztő teljesítmény, megpróbáltató feladatokhoz

Az idei EMO-ra egy 3-tengelyes, nagysebességű, portálos kialakítású megmunkálóközponttal, egy SE szériás géppel érkeztek. A berendezést kifejezetten a formagyártáshoz, alumínium ötvözetek megmunkálásához és nagy anyageltávolítással járó megmunkálásokhoz fejlesztették.

se_sample

A gép főorsójának teljesítménye a 24.000 ford./percet, az előtolás sebessége pedig a lenyűgöző 20 m/percet is eléri. A géppel továbbá ilyen teljesítmény mellett is könnyedén elérhető a néhány mikronos pozícionálási és ismétlési pontosság. Az SE így kiválóan alkalmas mindenkinek, aki nagy munkadarabok igénybevevő, pontos megmunkálását végzi.

A Vision Wide kizárólagos hazai képviseletét ellátó Absolut CNC Kft. kínálatában, egyebek mellett hamarosan ez a gép is elérhetővé válik Magyarországon. A gépeket ráadásul nem szétszerelve szállítják, a tajvani gyártó pedig világszerte 5 év garanciát vállal termékeire, így akár az elektromos rendszerrel, akár bármi mással probléma adódna, a szervizesek azonnal javítják. Ezt a támogatottságot erősíti hazánkban az Absolut CNC szervizszolgáltatásának 24 órás rendelkezésre állása.

A gépek egyébként mind az Absolut CNC Kft. irodájában, mind pedig a hazai partnerek üzemeiben megtekinthetők.

További információ:

Az Absolut CNC Kft. hivatalos honlapján.

A Vision Wide hivatalos honlapján.

Megosztás
[
    ]