A graphIT Kft. idén is részt vesz az AUTOMOTIVE HUNGARY-n

A graphIT Kft. autóipari standard CAD/CAM/PLM szoftvermegoldásokkal lesz jelen október 16-18. között a Nemzetközi járműipari szakkiállításon, a HUNGEXPO-n. A szakmai látogatók széleskörű tájékoztatást kaphatnak többek között a legnagyobb OEM-ek és beszállítóik által használt NX-ről és Teamcenterről, továbbá informálódhatnak a Solid Edge, a digitális gyártás (Tecnomatix termékcsalád) és termelésütemezési szoftverek autóipari alkalmazásáról.

fenyszoro_NX_article

Idén október 16-18. között rendezik meg az AUTOMOTIVE HUNGARY-t a HUNGEXPO-n, amelyen a graphIT Kft. ezúttal is kiállítóként vesz részt. A budapesti vállalat CAD/CAM/PLM szoftvermegoldásait mutatja be az esemény három napján, amely során az érdeklődők betekintést nyerhetnek az általuk forgalmazott megoldásokba, így például a legnagyobb OEM-ek és beszállítóik által használt NX-be, a Siemens integrált CAD/CAM/CAx megoldást nyújtó tervezőrendszerébe. Az NX-ben egy rendszeren belül lehet a tervezést, megmunkálást, analízist és rajzokat elkészíteni, ráadásul bármilyen módosítás esetén az elkészült műveletek automatikusan frissítődnek. Az NX a jövő technológiáit egyesítő integrált tervezőrendszer, közkedvelt szoftvermegoldás az autóipari beszállítók körében.

A szakmai látogatók megismerhetik emellett a Teamcentert is, amely egységes vállalati PLM-rendszerként lehetőséget biztosít a termékekkel összefüggő információk és folyamatok hatékony kezelésére, ezáltal a termékfejlesztési és gyártási ciklus jelentős lerövidítésére.

A graphIT Kft. az AUTOMOTIVE HUNGARY-n a Siemens PLM Software által fejlesztett Solid Edge nagy teljesítményű 3D-s CAD-szoftvert is bemutatja, mely lehetővé teszi, hogy az autóiparnak tervező/gyártó cégek javítsák innovációs folyamataikat, és így versenyelőnyhöz jussanak a költségcsökkentés révén.

De emellett a cég A pavilonban található standján (202A11) a Tecnomatix termékcsalád Plant Simulation nevű szoftverét is ismerteti a cég, amely diszkrét, eseményvezérelt szimuláció végrehajtására alkalmas és lehetővé teszi a logisztikai rendszerek (pl. gyártósorok) digitális modelljeinek létrehozását, melynek segítségével megismerhető a rendszerek karakterisztikája és optimalizálható a működésük. Egy gyártósor vagy egy munkaállomás megtervezése időigényes, ráadásul rendkívül sok egyeztetést és megbeszélést igénylő feladat. A Tecnomatix Process Simulate lehetővé teszi az ilyen jellegű tervezési folyamatok standardizálását és lerövidítését.

„A megfelelő CAD/CAM rendszer kiválasztása alapvetően határozhatja meg a következő évek sikerességét, hatékonyságát egy cég számára, éppen ezért fontos, hogy milyen megoldást választunk az autóiparban is.” – vélekedett Sallay Péter, a graphIT Kft. ügyvezetője. – „A standunkon többek között erre a kérdésre is választ kaphatnak az érdeklődők, de vállalatunk szakértői például abban is megfelelő információkat és útmutatást adnak majd az AUTOMOTIVE HUNGARY-n, hogyan érdemes bevezetni Lean és Ipar 4.0 alapú szoftvermegoldásokat a termelés támogatására.”

A graphIT Kft. partnerei az alábbi linkre kattintva ingyenesen regisztrálhatnak a szakkiállításra:

http://eregistrator.hu/ereg/link.php?lid=L10623723475

graphIT-Automotive2019

ForrásgraphIT

További információ:

A graphIT Kft. hivatalos honlapján.

Megosztás
[
    ]