Sikeresen indult a Future Technology Summit

“Ön is velünk alakítja a jövőt?” Ez volt a Supfina Grieshaber kérdése a vállalat által június 26-27-én tartott első Future Technology Summit (A Jövő Technológiáinak Csúcstalálkozója) rendezvényen. A terület legjobb szakértőinek és fő felszólalóinak idén nyílt először lehetőségük megvitatni nézeteiket a kiállítás nemzetközi vendégeivel.

Az esemény a Supfina új bemutatótermében zajlott, ami kivételes bepillantást engedett a vállalat portfóliójába és termékeinek funkcióiba. A nagy pontosságú köszörüléshez kínált innovációk és megoldások mellett a csúcstalálkozó elsősorban a gyártás jövőjére összpontosított.

Dieter Baumann (Forrás: Supfina)

Dieter Baumann (Forrás: Supfina)

A szerda reggeli nyitóünnepség után, Rainer Bell, a Supfina egyik tapasztalt alkalmazottja betekintést nyújtott a hatalmas termelékenységnövekedési potenciállal bíró IoT alkalmazások világába. Ezután Dieter Baumann, aranyérmes hosszútáv futó előadása következett, aki a rendezvény témájának egy merőben más megközelítését tárta fel a látogatók előtt. “Célok, idők és akadályok” című prezentációjában mozgalmas karrierjének néhány személyes történetéről számolt be.

Aya Jaff (Forrás: Supfina)

Aya Jaff (Forrás: Supfina)

A “Mrs. Kód” becenéven is ismert, 23 éves programozó és start-up alapító, Aya Jaff prezentációja friss, fiatalos perspektívát nyitott az új üzletágak és vállalkozások számára. Őt az egyik legismertebb futurológus, prof. Dr. Marion Weissenberger-Eibl követte, aki a vállalatok innovációs menedzsmentjének gyakorlati megközelítéséhez kínált tudományos nézőpontot. A résztvevők ezután Dr. Cindy Herold jóvoltából hasznos know-how-val gyarapodhattak a gyakorlati menedzsment területén. Előadásában a rendszerszintű változáskezelés vetületében vizsgálta a jövő technológiáinak alakulását. Külön figyelmet kapott a neves digitalizációs szakértő, Tim Cole inspiráló előadása, aki a digitális átalakulás vállalatközi lehetőségeiről beszélt.

Dr. Cindy Herold (Forrás: Supfina)

Dr. Cindy Herold (Forrás: Supfina)

A kiemelkedő előadók mellett, a konferencia rendkívüli lehetőséget nyújtott a személyes kapcsolatépítésre és a digitalizációval járó kihívásokkal kapcsolatos személyes tapasztalatok megvitatására is. A Supfina jövőképét Gerhald Rudloff mutatta be, aki már több mint 15 éve felel a vállalat autóipari ágazatáért most már pedig az új üzleti szektor értékesítési igazgatója is. Rudloff úr rámutatott a Supfina digitális átalakulásának eddigi kihívásaira és az elért eredményekre és kiemelte a következetes, stratégiailag felépített digitalizációval elérhető ügyfélelőnyöket.

Prof. Dr. Marion Weissenberger-Eibl. (Forrás: Supfina)

Prof. Dr. Marion Weissenberger-Eibl. (Forrás: Supfina)

A június 27-én lezárult első Future Technology Summit konferencia számos új távlatot nyitott a jövő gyártótechnológiáinak tekintetében. “A 2019-es Future Technology Summit egy sorozat sikeres kezdete. Már alig várjuk a következő alkalmat” – mondták el a Supfina ügyvezető igazgatói, Karl-Heinz Richber és Oliver Hildebrandt.

ForrásSupfina

További információ:

A Supfina hivatalos honlapján.

Megosztás
[
    ]