A Laurex méréstechnikával csak nyerni lehet

A Laurex Kft. kínálatából most 15% kedvezménnyel juthat hozzá a Vision Engineering Swift PRO Cam kompakt videomikroszkópjához vagy TVM azonnali digitális profilmérőihez.

image1

Kompakt videomikroszkóp rendszer – Swift PRO Cam

A Swift PRO Cam egy rendkívül könnyen használható, intuitív rendszer, amely az automata élfelismerő funkciójával egyszerű, gyors és pontos méréseket biztosít a precíziós alkatrészek széles skáláján, 200 x 100 mm-es mérési tartományig. Kompakt méretének köszönhetően nem foglal sok helyet, a gyártás minőségében mégis jelentős változást eredményezhet.

swift_pro_camEgyszerűségének köszönhetően a Swift PRO Cam termelésben és mérőszobákban egyaránt felhasználható, emellett csökkenti a kezelő esetleges hibáit, így minimalizálja a selejtek lehetőségét.

A rendszer video érzékelő eszközei biztosítják a pontos, ismételhető eredményeket, függetlenül attól, hogy hány operátor használja a rendszert.

A Swift PRO Cam a méltán híres Metlogix szoftverrel van felszerelve, ami a legfejlettebb mérési alkalmazásokat is könnyedén végrehajtja. Intuitív kezelőfelületének köszönhetően a kiértékelések és a dokumentálás néhány egyszerű lépésben, gyorsan elvégezhető.

A Metlogix főbb funkciói:

  • kompatibilitás nagy monitorokkal, az átlátható elemzések érdekében
  • gyors profil- és felületmérés, előprogramozás nélkül
  • programozható fényszabályzás
  • könnyű riportkészítés, mentés
  • DXF import/export
  • menet és huzal mérési lehetőségek

Vision Engineering TVM azonnali digitális profilmérő rendszer

A fejlett optikai tervezés és az egyszerű, mégis nagy tudású szoftver kombinációjának köszönhetően a Vision Engineering TVM20 és TVM35 azonnali digitális profilmérő rendszerek egy új korszak kezdetét jelentik a gyors, rugalmas mérések területén.

TVM_800x800px_320A kedvező ár/érték arányú TVM termékek pontos, látómezőn belüli 2D méréseket biztosítanak, egyetlen gombnyomásra. A méréshez nincs szükség pozicionálásra és fókuszálásra, a darabot elég a látómezőbe helyezni, ahol egy másodperc alatt akár több száz mérés is elvégezhető. Ennek köszönhetően csökken a mérési idő és a kezelők közti eltérések is kiküszöbölhetők. A látómező mérés ideális kis, akár 35 mm-es darabok azonnali 2D-s mérésre is, de a rugalmas használat érdekében egy mozgó asztallal a nagyobb darabok mérésére is van lehetőség.

A TVM sorozat rendszerei síkmezős telecentrikus optikát és megvilágítást használnak, ami egyrészt rendkívül éles, görbület vagy torzítás nélküli képek készítését teszi lehetővé a teljes látómezőben, másrészt jelentősen javítja a videó élérzékelési képességét az összetett alkatrészeknél.

A kedvező árakból, augusztus 31-ig történő rendelés leadása esetén a Laurex Méréstechnika Kft. további 15% kedvezményt biztosít a Vision Enginnering akció keretein belül!

Laurex nyereményjáték

A Laurex Méréstechnika Kft. elindította közösségi média csatornáit, ahol folyamatos tájékoztatást nyújtanak legújabb akcióikról, termékbemutatóikról, ingyenes workshopjaikról, újdonságaikról, híreikről, illetve különféle érdekességeikről az ipari méréstechnika területén.

Ennek apropóján a cég nyereményjátékot hirdet, amelynek keretein belül 3 nagy értékű Starrett mérőeszköz csomag kerül kisorsolásra.

A csomag tartalma:

  • Digitális tolómérő 150/0,01,
  • Mérőóra 0-5/0,01 mm,
  • Hézagmérő készlet 0,03-5/13 lap,
  • 6 db-os körkivágó készlet,
  • 5 db-os Bi-metál dekopír fűrészlap,
  • zseb vízmérték

A részvételhez mindössze az alábbi 3 kérdésre kell válaszolni:

  1. instagramMi a modellszáma a Starrett Multiszenzoros mérőgépnek, amivel lézervágott orvostechnikai eszközöket ellenőriznek?

 

  1. youtubeMilyen édességet tesztel nyáron a Starrett erőmérő?

 

  1. facebookMi a márkaneve a Laurex Kft. nagypontosságú kontúrmérő berendezésének?

 

A helyes válaszokat augusztus 13-ig küldhetik a laurex@laurex.hu e-mail címre.

A sorsolásra augusztus 14-én kerül sor. A nyerteseket e-mailben értesítik, illetve a www.laurex.hu weboldalon is feltüntetik.

ForrásLaurex Méréstechnika

További információ:

A Laurex Méréstechnika Kft. hivatalos honlapján.

Megosztás
[
    ]