Új fémnyomtatóval debütált a SHINING 3D

A nemrég bemutatott EP-M150-nel bővítette additív gyártói portfólióját a SHINING 3D. Az új, sokoldalú nyomtatót az egyre nagyobb teret hódító, kis fémnyomtató alkalmazások kiszolgálására fejlesztették.

SHINING3DEP-M150

Az EP-M150 3D fémnyomtató, kompakt méretével számos iparágnak jelent optimális megoldást, köztük az orvostechnika, fogászat, ékszeripar és egyéb kis fémalkatrészeket előállító területeken.

A teljesen nulláról felépített berendezést a vállalat kedvező áron és a lehető legnagyobb hatékonysággal kínálja felhasználóinak. A nyomtató, 1 kg fémpor alapanyag felhasználásával 500 fogászati korona előállítására képes, mindezt alacsony gázfelhasználás mellett.

A nyomtató kialakítása egyszerű, kényelmes karbantarthatóságot biztosít, a vállalat szabadalmaztatott szoftvere pedig gondoskodik arról, hogy egyéb folyamatok is könnyen, gördülékenyen elvégezhetők legyenek, az alapanyag betöltésétől a nyomtatásig. A beállítást követően az EP-M150 “egykulcsos nyomtatás” funkcióval kezdi meg a gyártást, a folyamat pedig végig elemezhető a nyomtató beépített intelligens hálózatának köszönhetően.

M150

A kompakt méret, a szabadalmaztatott szoftver, a magas anyagfelhasználási arány, illetve a rengeteg biztonsági és kényelmi funkció mind a SHINING 3D átfogó tudását és tapasztalatát tükrözi, melyet a vállalat az évek során szerzett az additív gyártás területén. Az eredmény pedig egy termelékeny, rugalmas gyártóberendezés.

ForrásSHINING 3D

További információ:

A SHINING 3D hivatalos honlapján.

Megosztás
[
    ]