Nyerjen bepillantást az Audi Hungaria Zrt. gyártástechnológia-tervezés területébe

A gyártástechnológia-tervezés – ahogy a neve is mutatja a gyártási folyamatok legfontosabb alappillére. A technológiák, a folyamatok és a berendezések optimális működése nélkül nem készülhetne el az évi 2 millió motor, amelyek az Audi Hungariát a világ egyik legnagyobb motorgyárává teszik.

Az üzem- és funkcióbiztos működése, a különféle hibák analizálása és kiküszöbölése elengedhetetlen a mindennapi munkafolyamatokhoz. A gyártástechnológia-tervezés komplex és izgalmas szegmense a vállalatnak, hiszen több terület közös munkáján és együttműködésén alapul: az öntészeti technológiák, a megmunkálás, a motorszerelde, a szerszám- és szériagyártás, a logisztika, a minőségbiztosítás, a karbantartás, a fejlesztés és a projektmenedzsment futnak itt össze.

Audi Hungaria

A vállalatirányítás a szakterülettel szemben komoly követelményeket támaszt, amelyek közül a legfontosabbak a gazdaságosság, a termelési kapacitások fogyasztói igényekhez történő igazítása, a hatékony időgazdálkodás és a magas minőség fenntartása. Az itt dolgozó munkatársak biztosítják az Audi Hungaria gyártási folyamatainak fennakadásmentes működését, de a terület hatásköre nemcsak a győri egységre terjed ki, hanem több ponton is együttműködik az ingolstadti anyavállalattal, az Audi AG-val.

Audi Hungaria

A fenti videóval az Audi Hungaria Zrt. ízelítőt ad erről a fontos folyamatról – a győri gyár 3 alkalmazottja; Timár Bálint, motorblokk gyártástechnológia tervező, Kovács Tibor, tervezőmérnök és szakmai koordinátor, valamint Kovács Fruzsina, üzemanyagcella gyártástechnológia tervező számol be a területen szerzett tapasztalatairól.

audi_02

ForrásAudi Hungaria

További információ:

Az Audi Hungaria Zrt. hivatalos honlapján.

Megosztás
[
    ]