Megfelelő ruházat a boldog alkalmazottakért – high-tech munkavédelmi lábbelik a U-Partner-től

Széles termékválasztékkal és a vállalat profizmusát tükröző, látványos standdal készült a U-Group Magyarország az idei MACH-TECH-re. A cégről és a bemutatott cikkekről Kaffka Gáborral, a U-Partner National Kft. ügyvezető igazgatójával beszélgettünk.

A U-Partner National Kft. az olaszországi U-Group S.r.l. cégcsoport hazai képviseletét látja el. Fő profiljuk a magas minőségű, felsőkategóriás munkavédelmi lábbelik gyártása és forgalmazása, de egyéb munkaruházati cikkek és kiegészítők is megtalálhatók palettájukon.

MACH-TECH_2019_U-Partner_04

A vállalat két fő márkája a U-Power és a Lupos, amelyek közös jellemzői a magas minőség, az alkalmazott speciális technológia és a rendkívül esztétikus, modern design. A U-Power márka számos termékcsaláddal rendelkezik, kínálatukban az egyszerűbb, alap modellektől egészen a professzionális, csúcstechnológiás darabokig minden megtalálható. Bár a lábbelik képességei eltérők, megjelenésükben kivétel nélkül a legújabb trendekhez igazodnak. A Lupos termékek pedig a legdurvább ipari körülmények között is kiválóan teljesítenek. Mindez, azon túl, hogy a vállalatot egyedülállóvá teszi a piacon, választ nyújt a már ipari környezetben is egyre fontosabbá váló, esztétikus megjelenés iránti igényre. A termékek persze nem csak kinézetükben első osztályúak.

MACH-TECH_2019_U-Partner_03

Innovatív Infinergy® technológia

A cégcsoport néhány évvel ezelőtt felvásárolt egy, a BASF által kifejezetten az Adidas futócipőkhöz fejlesztett technológiát, az Infinergy®-t. A technológia lényege, hogy a cipők talpába hőre lágyuló, termoplasztikus poliuretán anyagot helyeznek, ami azon túl, hogy rendkívüli biztonságot és rugalmasságot – ezáltal magas komfortérzetet – biztosít viselőjének, energiavisszaadó hatással is bír, aminek köszönhetően garantáltan 55% feletti energiavisszanyerés érhető el. Ez hatalmas előnyt jelent a nehéz fizikai munkát végzők tehermentesítésében, hiszen nem kell fájó lábakkal, napról napra romló egészséggel küzködniük a munkavégzés nem megfelelő körülményei miatt. Ezzel pedig nemcsak az alkalmazottak, de a munkáltatók is jól járnak, hiszen – főként a még mindig nagy problémát jelentő munkaerőhiány és rossz munkaerőmegtartási arány tekintetében – egy egyszeri befektetéssel lényegesen kedvezőbb feltételeket teremthetnek dolgozóiknak. Elégedett alkalmazottakkal pedig nemcsak a termelés hatékonysága növelhető, de az általános hangulat is.

MACH-TECH_2019_U-Partner_05

Az Infinergy technológia a U-Power és Lupos több termékcsaládjában is alkalmazásra került, ezekkel a modellekkel a legmagasabb szintű design, komfort és teljesítmény egyaránt garantált.

A termékek jelentős része magas árkategóriában helyezkedik el, az alkalmazott technológia, ergonomikus kialakítás, esztétikus megjelenés, de mindenek előtt a munkavégzés feltételeire gyakorolt jelentős pozitív hatás fényében azonban egy több ízben megtérülő befektetést jelenthetnek. Erről árulkodnak az állandó pozitív visszajelzések, a folyamatosan növekvő érdeklődés és nem utolsó sorban a 0,5% alatti reklamációs arány, ami ilyen termékek esetében kifejezetten alacsony.

MACH-TECH_2019_U-Partner_01

A U-Partner National Kft. – mint a U-Group magyarországi hivatalos márkaképviselete – emellett rendkívül segítőkész, ügyfélközpontú hozzáállásával a minőségi támogatottságról is gondoskodik. Személyes látogatásokkal, prezentációkkal és igényesen kialakított magyarországi bemutatóteremmel informálja és segíti a leendő ügyfeleket, továbbá nagy hangsúlyt fektet a partnerkereskedői hálózat fejlesztésére és támogatására egyaránt.

A vállalat az idei expót is rendkívül sikeresen zárta, a stand látogatottsága, az érdeklődések és megkeresések minden eddiginél nagyobbak voltak. Kétségtelen hát, hogy az igényes, biztonságos, high-tech munkavédelmi ruházatra hazánkban is egyre nagyobb szükség van.

További információ:

A U-Group Magyarország hivatalos márkaképviseletének honlapján.

Megosztás
[
    ]