A 2019-es MACH-TECH újdonságai – GE-CO Hungary

Hamarosan kezdődik a 2019-es MACH-TECH-Ipar Napjai, és, hogy a várakozás is izgalmasan teljen, úgy döntöttünk, egy rövid interjúsorozat keretein belül megkérdezzük partnereinket, mivel készülnek az idei kiállításra.

carousel_ipar2019_hu

2019-ben ismét megnyitja kapuit a gépipar fellegvára, melynek célja összehívni és felvonultatni az ipar szinte összes ágazatát, annak érdekében, hogy a kiállítók és a látogatók első kézből adjanak és kapjanak információt a szakmai trendekről, valamint, hogy a résztvevők kihasználhassák az iparágak között lévő szinergiát.

A MACH-TECH és az IPAR NAPJAI szakkiállítások együttese egy időben, egy helyen ad lehetőséget minden ipari szegmens bemutatására, felvonultatva az ipar szinte összes ágazatát, a gépgyártástól, a hegesztéstechnikán, automatizáláson és környezetvédelmen át az elektronikus biztonságtechnikáig.

Rövid interjúsorozatunkban partnereinket kérdeztük az idén bemutatott újdonságokról. A GE-CO Hungary Kft. az alábbi termékekkel készül a kiállításra:

 

A korábbi évekhez hasonlóan a GE-CO idén is számtalan szerszámgéppel, különböző vágási bemutatókkal, robottal felszerelt gépekkel és látványos műsorokkal készül a MACH-TECH – Ipar Napjai kiállítás együttesre.

A szerszámgépek és rendezvények mellett azonban kiemelt szerep jut a vállalat saját fejlesztésű Ipar 4.0 megoldásainak is, amik a továbbra is a kiállítás fókuszában álló digitalizációs és automatizációs lehetőségekkel kínálnak választ adni az ipar folyamatosan változó igényeire. A szerszámgépek forgalmában tapasztalható növekedés fényében ez nem is meglepő, hiszen a modern gyártóberendezések mellett egyre nagyobb igény mutatkozik az azokat kiszolgáló, emberi beavatkozást nem igénylő rendszerek és egyéb, optimálisabb működést biztosító hardveres és szoftveres megoldások iránt.

Mindenképp érdemes lesz tehát a vállalat standjára látogatni, hiszen a gépek mellett az Ipar 4.0 megoldások hatékonyságát is első kézből tapasztalhatják meg.
Mach_Tech_meghivo_nyomda.ai

A vállalat standján az alábbi 11 szerszámgép kerül kiállításra:

CNC DIVÍZIÓLEMEZES DIVÍZIÓ
Doosan LYNX 2100LMAOMAX Maxiem 1530
Doosan DVF 5000OMAX PROTOMAX
Doosan T3600DWeinbrenner APHS élhajlító
Doosan NHP 5000 (Horizont)Akyapak APK 081
Tsugami M08DE-IIGEKA HYDRACORP-55/110SD
Murata MW120 GT 

 

A 2019-es MACH-TECH május 14-17. között kerül megrendezésre, a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban.

A díjmentes belépésért regisztráljon EZEN A LINKEN!

További információ:

A GE-CO Hungary Kft. hivatalos honlapján.

A MACH-TECH – Ipar Napjai hivatalos honlapján.

iparnapjai@hungexpo.hu
+36-1/263-6007
+36-1/263-6049
+36-1/263-6088

Megosztás
[
    ]