Végre itt a tökéletes megoldás a CNC automatizálásra

A Prevotex Hungary Kft. és a HALTER együttműködése által, már hazánkban is elérhető univerzális robot egység kiváló megoldást jelent a különböző méretű sorozatok kiszolgálására, ezzel jelentős piaci igényre kínál kézenfekvő választ. Az együttműködésről Laczkó Ádámot, a HALTER CNC Automation új értékesítőjét kérdeztük röviden.

unnamedCNCMedia: Hogyan született az együttműködés ötlete
a HALTER-ral?

Laczkó Ádám: Ismerjük a magyar piac igényeit, és tudjuk, hogy szükség van az egyszerűen kezelhető CNC automatizálásra. Felvettük a kapcsolatot a HALTER-ral, és megismertük a rugalmasan kezelhető automatizálást szolgáló termékeiket. Lenyűgözött a HALTER LoadAssistant kompakt megjelenése, valamint egyszerű és funkcionális használata. Úgy gondolom, ez egy nagyon sikeres kollaboráció első lépése.

Wouter van Halteren, a HALTER vezérigazgatója:

„A fémmegmunkáló cégek piaca jelentős változásokon ment át. A munkaerőköltségek növekszenek, miközben egyre kevesebb a CNC gépkezelő. A HALTER minden európai országban megfelelően kiképzi a szerviz partnereit, az Önök magas színvonalú kiszolgálása érdekében. Ahhoz, hogy a fémmegmunkáló cége nyereséges maradjon, nem kerülheti meg az automatizálást!”

unnamed (2)CNCMedia: Milyen előnyökkel rendelkezik a rendszer, amik esetleg egy, az automatizációs megoldások hatékonyságát illetően még szkeptikus cégvezetőt is meg tudnak győzni?

L.Á.: A HALTER LoadAssistant már az első naptól fogva növeli a termelékenységet. Az automatizáló rendszer bármilyen már meglévő vagy új CNC géphez történő csatlakoztatás után alkalmas 230 mm méretig bezárólag munkadarabok adagolásához. A HALTER SmartControl-nak köszönhetően pedig rendkívül könnyen beállítható: csak néhány lépést kell követni az érintőképernyőn. Így a HALTER LoadAssistant kisebb sorozatok adagolására is alkalmas!

A HALTER LoadAssistant főbb jellemzői:

  • A létező összes CNC márkát automatikusan felismeri és konfigurálja
  • Beállítása kevesebb mint 5 perc
  • Robotikai ismeretek nem szükségesek; a megadott tartományon belül az összes munkadarabbal való munka könnyen beállítható
  • Megbízható technológia
  • Könnyen mozgatható az egyik CNC géptől a másikhoz
  • Megtérülési idő: 6-18 hónap

NÉZZE MEG A HÁROM KÜLÖNBÖZŐ MODELLT

unnamed (1)

CNCMedia: Mit lehet tudni a rendszer eddigi fogadtatásáról?

L.Á.: 5 évvel a piacra kerülése után a HALTER rendszerek már több, mint 25 országban sikerrel üzemelnek. Emellett számos különböző CNC szerszámgép termelékenységének növekedéséhez hozzájárultak már, így többek között Bridgeport (Hardinge), DMG MORI, Doosan, EMAG, Haas, Hermle, Hurco, Hyundai, Index, Mazak, Nakamura-Tome, Okuma és Takisawa gépekhez, csak, hogy néhányat említsek.

Néhány cég, amely már most is élvezi a HALTER LoadAssistant nyújtotta hatékonyságot:

unnamed

orange

NÉZZE MEG A TÖBBI VIDEÓT

orange

Találkozzon a HALTER magyarországi csapatával a 2019-es budapesti MACH-TECH kiállításon (május 14-17), ahol megtudhatja, hogy a HALTER LoadAssistant segítségével hogyan növelheti a profitját.

Keresse a HALTER-t az A Pavilon, 210B standján!

ForrásPrevotex

További információ:

A Prevotex hivatalos honlapján.

A HALTER hivatalos honlapján.

Megosztás
[
    ]