Starrett mérőgépek a 2019-es Control-on

A Laurex Méréstechnika Kft. szeretettel meghívja Önt a stuttgarti Control méréstechnikai kiállítás keretein belül, a Starrett Metrology Solutions által tartott, Taste of Scotland (Skócia Ízei) című rendezvényre.

Laurex Flip

A méréstechnika teröletén a legnagyobb nemzetközi kiállításnak számító Control-on minden évben bemutatásra kerülnek a Starrett Precision Optical legújabb technológiai fejlesztései, folyamatai, termékei és megoldásai. Lehetőséget kínálva a gyártócégek és beszállítók számára, hogy növelhessék versenyképességüket a piacon.

Skócia Ízei

Korábbi éveknek megfelelően – idén is kiállít a Starrett Metrology Solutions, melynek különleges estjére, a Laurex Kft. jóvoltából most Ön is eljuthat.

A május 8-án, a Starrett standján tartott Taste of Scotland eseményen, a látogatóknak lehetőségük nyílik a cég optikai mérőgépeinek, erőmérőinek megtekintésére és kipróbálására, akár saját alkatrészekkel is.

Laurex scotland_banner

A három évente tartott, hatalmas sikereknek örvendő est, főként a jó hangulatról és – ahogy a cím is sejteti – a tradicionális skót ételekről és italokról szól, úgyhogy nem érdemes róla lemaradni.

A Starrett Metrology Solutions-ről

A majd’ 140 éves múltra visszatekintő Starrett Metrology Solutions különböző precíziós szerszámok, mérőeszközök és -rendszerek, illetve fűrészlapok gyártásával foglalkozik. Kínálatukból több mint 5000 különböző termék érhető el, világszinten lefedve az ipari, professzionális és konzumer piacokat egyaránt. A vállalat eszközei a legmagasabb minőségi elvárások alapján készülnek, hiszen a legfontosabb számukra, hogy ügyfeleik a lehető leghatékonyabban dolgozhassanak.

Vertikális és horizontális mérés egy eszközön

A vállalat standján emellett bemutatásra kerül a cég HVR100-FLIP nagy látómezejű, digitális videó mérőmikroszkópja. A vertikálisan és horizontálisan is használható berendezés nagy felbontású digitális kamerával rendelkezik, ezzel kiváló megoldást nyújt a nagy pontosságot igénylő FOV mérésekben akár 92 x 76 mm-ig.

Kiemelkedő paramétereinek köszönhetően a FLIP számos alkalmazáshoz ideális, a lapos alkatrészektől kezdve egészen az esztergált vagy menetmegmunkált darabokig. A berendezés könnyen változtatható a vertikális és horizontális használat között az alkatrészek alakjától függően a precíz mérések érdekében.

A kompakt mérőeszköz 24″-es, érintőképernyős all in pc-vel, 255 mm mozgástartományú optikával, motoros hajtással van felszerelve. Utóbbinak köszönhetően a mikorszkóp könnyedén alaklmazkodik az eltérő méretű alkatrészekhez és nagyobb teljesítményt biztosít felhasználóinak. A darabok megfelelő megvilágításáért programozható LED-ek felelnek. Gyors – automata mérés és alkatrész felismerés így munkadarab pozicionálásra sincs szükség.

HVR100_vert_ecUSa9

A Starrett HVR100 szoftvere rendkívül felhasználóbarát használata gyorsan elsajátítható, idegennyelvi tudást sem igényel. Az alkatrész képe igény szerint méretezhető, mozgatható, közelíthető, a mérésekhez pedig elegendő csupán a monitoron kiválasztani a kívánt sajátosságot. A géphez kínált MetLogix M3 szoftver számos 2D geometriai funkciót tartalmaz, emellett lehetőség van DXF/CAD fájlok beolvasására és a mért alkatrészre való ráhelyezésére összehasonlításra, ami jelentősen megkönnyíti az ellenőrzés folyamatát.

HVR100_horiz_ecUSa9

A mérőeszköz számos egyéb funkcióval is bír, amik tovább növelik hatékonyságát, így többek között:

  • Automatikus alkatrész felismerés – a felhasználó bármiféle rögzítés nélkül elhelyezi a mérni kívánt darabot a mérőmikroszkóp látómezejében, a rendszer pedig néhány másodperc alatt felismeri és megvizsgálja a darabot
  • Profil illesztés
  • Menetmérés

A HVR100-FLIP digitális videó mérőmikorszkóp egy rendkívül hatékony, innovatív berendezés, ami legalább annyira hasznos a gyártásban, mint a mérőlaborokban. Kialakításából adódóan, kezelése egyszerű, intuitív, az optikai komparátorokból és mérőrendszerekből ismerős kezelőfelülete pedig biztosítja a mérések hatékony, praktikus elvégzését.

A belépő és részvétel díjmentes, de előzetes regisztrációhoz kötött. Jelentkezési szándékát kérjük küldje el a laurex@laurex.hu e-mail címre!

További inforáció:

A Laurex Kft. hivatalos honlapján.

A Starrett Metrology Solutions hivatalos honlapján.

Megosztás
[
    ]