A 2019-es MACH-TECH újdonságai – Smartus

Hamarosan kezdődik a 2019-es MACH-TECH-Ipar Napjai, és, hogy a várakozás is izgalmasan teljen, úgy döntöttünk, egy rövid interjúsorozat keretein belül megkérdezzük partnereinket, mivel készülnek az idei kiállításra.

carousel_ipar2019_hu

2019-ben ismét megnyitja kapuit a gépipar fellegvára, melynek célja összehívni és felvonultatni az ipar szinte összes ágazatát, annak érdekében, hogy a kiállítók és a látogatók első kézből adjanak és kapjanak információt a szakmai trendekről, valamint, hogy a résztvevők kihasználhassák az iparágak között lévő szinergiát.

A MACH-TECH és az IPAR NAPJAI szakkiállítások együttese egy időben, egy helyen ad lehetőséget minden ipari szegmens bemutatására, felvonultatva az ipar szinte összes ágazatát, a gépgyártástól, a hegesztéstechnikán, automatizáláson és környezetvédelmen át az elektronikus biztonságtechnikáig.

Rövid interjúsorozatunkban partnereinket kérdeztük az idén bemutatott újdonságokról. Az alábbiakban Mátyás János, a Smartus Zrt. ügyvezető igazgatója válaszol kérdéseinkre.

 

CNCMedia: Milyen eredményeket várnak az idei MACH-TECH-en való részvéttől?

Mátyás János: A 2019-es MACH-TECH kiállításon való részvétellel arra számítunk, hogy meglévő és potenciális ügyfeleinket meg tudjuk erősíteni abban, hogy érdemes gyártóüzemeiket OKUMA gépekkel és technológiákkal fejleszteni. Emellett növeljük az OKUMA márka ismertségét és elismertségét a hazai piacon, illetve tovább erősítjük a Smartus Zrt. hírnevét, mint erős szakmai csapattal rendelkező, magas színvonalú szolgáltatásokat nyújtó cég.

CNCMedia: Milyen újdonságok bemutatására/bejelentésére készülnek a kiállításon?

M.J.: Az idei kiállításon még nagyobb területen leszünk jelen és olyan, nagy népszerűségnek örvendő OKUMA szerszámgépeket és intelligens technológiákat fogunk bemutatni, amelyek iránt nagy érdeklődést tapasztaltunk ügyfeleink körében. Ezek közül a MULTUS B250II 5-tengelyes multifunkciós esztergaközpontot és a GENOS M460V 5AX szimultán 5-tengelyes megmunkálóközpontot először mutatjuk be Magyarországon. Külön öröm számunkra, hogy az idei MACH-TECH-en debütálhatunk a hazai piacon az OKUMA legújabb fejlesztésű kompakt szerszámgépeivel. A széles körű hazai és nemzetközi közönségnek a MULTUS B250II esztergaközponton skiving tesztmegmunkálás, a GENOS M460V 5AX-en pedig szimultán 5-tengelyes tesztmegmunkálás keretein belül mutathatjuk be a szerszámgépek nagy hatékonyságú és magas precizitású jellemzőit.

 

A 2019-es MACH-TECH május 14-17. között kerül megrendezésre, a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban.

A díjmentes belépésért regisztráljon EZEN A LINKEN!

További információ:

A Smartus Zrt. hivatalos honlapján.

A MACH-TECH – Ipar Napjai hivatalos honlapján.

iparnapjai@hungexpo.hu
+36-1/263-6007
+36-1/263-6049
+36-1/263-6088

Megosztás
[
    ]