Olasz meló – A Rosa felvásárolta a Favretto-t

Jelentős fejlődést tudhat maga mögött a köszörűgépek gyártásával foglalkozó olasz vállalat, a Rosa. Ennek eredményét láthatták az érdeklődők, többek között a 2017-es EMO szakvásáron is.

A több évtizedes családi hagyományokra építő Rosa Ermando S.p.A., elkötelezettségének, minőségközpontú filozófiájának, és innovatív szemléletének köszönhetően mára a világ egyik vezető vállalkozásának számít a horizontális sík- és profilköszörűk tervezésének, fejlesztésének és gyártásának területén. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint, hogy 2017 tavaszán sikerült felvásárolniuk egyik legnagyobb korábbi versenytársukat, a szintén olasz Favretto céget.

A Rosa története ezzel egy újabb mérföldkőhöz érkezett, melynek eredményeképp többek között új termékek is bekerülhettek portfóliójukba. Termékeik között így már a dupla oszlopos, forgóasztalos köszörűk is megtalálhatók. Ezeket a gépeket a cég MRVMRV-U és MRV-S szériái fémjelezik, az idei EMO-n pedig meg is tekinthették az érdeklődők. A bővülő portfólióval a Rosa szélesebb körben tudja kínálni termékeit, tovább erősítve piaci növekedését.

emo_rosa

Szintén az elmúlt évek eredménye a Rosa közép-európai térnyerése, amely a TECNO.team osztrák leányvállalatával való együttműködés közvetlen eredménye. A TECNO.team, több világszínvonalú márka mellett, 2015-től már a Rosa köszörűgépek hivatalos forgalmazója is, amellyel közvetlen hozzáférést biztosít az olasz cégnek az osztrák, a magyar, a román és a szlovén piacokon egyaránt. A sikeres partnerség alapjaira építve, a Rosa a közeljövőben tervezi annak bővítését, melynek érdekében a TECNO.team németországi anyavállalatával is felvenné a kapcsolatot.

A sok éves sikerekre építő lendület az utóbbi időszakban tehát csak tovább fokozódott a Rosa életében, újfent igazolva az olasz köszörűgépgyártó rátermettségét; az általuk gyártott szerszámgépek figyelemre méltó minőségét. A következő években Európa-szerte számíthatunk a vállalat jelenlétének növekedésére.

ForrásTECNO.team

További információ:

A Rosa hivatalos honlapján.

A Rosa szerszámgépek hivatalos magyarországi forgalmazója, a TECNO.team honlapján.

Kontaktszemély:

Thiery Tamás
THESS TOOLS Kft.

+36 30 9467 147
thiery@t-email.hu

Érdeklődés esetén várjuk árajánlatkérésüket!

TECNO.team_logo

Megosztás
[
    ]