Ismét megkapta a AAA (Tripla A) minősítést az M+E

Az M+E Szerszámgép Kereskedelmi Kft. 2017. után a 2018-as évre is megkapta a pénzügyileg legstabilabb cégeknek szóló tanúsítványt, a AAA (Tripla A) minősítést, így immár bronz fokozatott kapott a Bisnode-tól.

Keleti József, a Bisnode ügyvezetője (balra) és Péter Szabolcs az M+E ügyvezetője (jobbra)

Keleti József, a Bisnode ügyvezetője (balra) és Péter Szabolcs az M+E ügyvezetője (jobbra)

Ezzel a tanúsítvánnyal Magyarországon a cégeknek csupán 0,63%-a rendelkezik és azt jelzi, hogy ezekkel a cégekkel az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata rendkívül alacsony.

A Bisnode nemzetközi cégminősítő mindezt számos hiteles és hivatalos forrástól származó adat alapján állapítja meg, úgy mint Igazságügyi Minisztérium adatai, cégbíróság bejegyzései, NAV és más hatóságok adatai. A hivatalos források adatai mellett beépíti a vállalatra vonatkozó pénzügyi információkat, úgy mint mérlegadatok, eredmény-kimutatás, trendek. A minősítés figyelembe veszi a cég vagy szervezet demográfiai adatait, azaz a cég életkorát, tevékenységét, méretét, tulajdonosait, azok kapcsolódásait. A Bisnode fizetési tapasztalat program adataiból beépíti a minősítésbe, hogy az adott vállalkozás határidőben vagy késéssel, azaz milyen fizetési fegyelemmel egyenlíti ki számláit. A fentieken kívül számos egyéb gyűjtött információt is hozzátesz a rendszer a Bisnode minősítéshez, úgy mint végrehajtási adatok vagy sajtóhírek.

„Mivel a Bisnode minősítés nemcsak cégünk jelenlegi pénzügyi stabilitását mutatja, hanem a minősítés kialakításának köszönhetően azt is, hogy ez elkövetkező egy évben milyen valószínűséggel válik fizetésképtelenné vállalkozásunk, büszkén állíthatjuk, hogy az M+E Szerszámgép Kereskedelmi Kft. a jövőben is stabil szereplője lesz a piacnak.

Nagyon büszkék vagyunk erre a minősítésre! Ez óriási elismerés, és tökéletesen tükrözi az üzlethez, a partnerekhez és a vevőkhöz való hozzáállásunkat! A cég 1997-es alapítása óta törekszik arra, hogy olyan értékek mentén dolgozzon, mint a megbízhatóság, stabilitás és elkötelezettség!” – mondta el Péter Szabolcs, az M+E Szerszámgépkereskedelmi Kft. ügyvezetője.

ForrásM+E

További információ:

Az M+E Szerszámgépkereskedelmi Kft. hivatalos honlapján.

Megosztás
[
    ]