Esettanulmányaink 2018-ból

Ezeket az esettanulmány videókat forgattuk 2018-ban.

Ahogy előző cikkünkben is írtuk, mozgalmas éven vagyunk túl. Az elmúlt év írásaiból már kiemeltük a legolvasottabbakat, most videóinkból is szeretnénk válogatni. Íme a 2018-as év esettanulmányai:

FANUC esettanulmányok

1. AUDI Brusseles

Az AUDI brüsszeli gyára idén sikeresen implementálta új modelljük, az AUDI E-Tron karbonsemleges gyártását. Modern gyártói szemléletük eredményeként egyre nagyobb mértékű robotizációt tudnak megvalósítani az emberi munkaerő számára hátrányos feldatokban. Ebben jelentenek hatalmas segítséget a FANUC kollaboratív robotjai.

2. GIMA MACHINES

Az innovatív és hatékony megmunkálást támogatja a FANUC robottal szerelt, nagy teljesítményű maró-fúró gyártócella. A teljesen automatizált megmunkáló egységet kiszolgáló FANUC robot nemcsak a munkadarabok, hanem a szerszámok és egyéb eszközök kezeléséért is felelős.

3. Unique Method Kft.

Az ipari lézergépek teljeskörű tervezésével és kivitelezésével foglalkozó Unique Method Kft., új, UMET UniTube 6000-es, lézeres csővágógépét a FANUC Hungary Kft. segítségével építette meg.

AMADA esettanulmányok

1. Megablok

A Megablok egy 1997-ben alakult, szekrények gyártására specializálódó spanyol családi vállalkozás. Termékeik gyors, hatékony gyártása érdekében már a megalakulás után szoros kapcsolatot építettek ki az AMADA-val, és mind a mai napig számos lemezmegmunkáló berendezésüket használják, a lézervágóktól, a stancolókon át, egészen az élhajlítókig.

2. Eurocor

A spanyolországi Eurocor fő profilja a különöbző típusú fémek lézervágása. A termékeik iránt támasztott magas elvárások miatt a megrendeléseket gyorsan és hatalmas precízió mellett kell teljesítsék. Ehhez olyan automatizációs megoldások implementálására van szükség, mint az AMADA AS LUL automata munkadarabtároló és -betöltő torony.

Excel Csepel esettanulmány az AVI-Forg Kft-nél

Az egyedi gyártással foglalkozó AVI-Forg Kft. az Excel Csepel Szerszámgépgyártó Kft. által forgalmazott szerszámgépek elégedett felhasználója, így a gépek is náluk mutatkoznak be a hazai érdeklődők számára.

EMCO esettanulmány a PAS-Q Bt.-nél

A főként exportra gyártó, általános forgácsolással és száloptikai alkatrészek forgácsolásával foglalkozó PAS-Q Bt. számos precíziós alkatrészt készít ügyfelei számára. Az EMCO-val ápolt több évtizedes személyes kapcsolat és jó tapasztalat eredményeként a családi vállalkozás gépparkja 20 csúcstechnológiás EMCO gépet számlál.

Megosztás
[
    ]