ROSA ERMANDO – olasz köszörűk az EMO Milanon

Több mint 50 éve foglalkoznak köszörűk fejlesztésével és gyártásával, magasan képzett szakembereik segítségével csúcsminőségű köszörűgépeket és magas színvonalat biztosítanak.

14592-2617271

Az olasz ROSA ERMANDO S.p.A. által garantált minőség az alapító mérnök, Ermando Rosa családjának hagyományait követve alakult ki. Ugyan a céget csak 1964-ben alapították, a család már 1890-ben rendelkezett egy gyárral, melyben gépipari és öntvénykészítéssel foglalkozó ügyfeleiket szolgálták ki.

A 2015-ös EMO kiállításra 4 géppel érkezett a cég, melyek mindegyike másmás terület kiszolgálására alkalmas. A Steel Linear egy különleges köszörű, vezetékek felületének megmunkálására lett kifejlesztve, különleges technológiáinak köszönhetően rendkívüli precizitásra képes. Standjukon látható volt még a forgóasztalos Linea Rotor, a kis méretű Linea Iron, valamint a 1,5 – 7,5 m hosszú munkadarabok köszörülésére is alkalmas Linea Gold is. A gépeket a cég területi menedzsere, Dott. Ing. Luca Padoan mutatta be csapatunknak.

Gépeik a kimagasló pontosságnak köszönhetően elsősorban az öntvénykészítési szektor számára készülnek, mivel a felhasználóknak ezen a területen rendkívül kis toleranciákkal kell dolgozniuk, melyet a ROSA gépei biztosítanak.

ForrásTECNO.team

További információ:

A TECNO.team hivatalos honlapján.

A MAPLE hivatalos honlapján.

Kontaktszemély:

Thiery Tamás
THESS TOOLS Kft.

+36 30 9467 147
thiery@t-email.hu

Érdeklődés esetén várjuk árajánlatkérésüket!

TECNO.team_logo

Megosztás

Papp Olivér

A CNCMedia alapító főszerkesztője. CAD szakértő. Legújabb generációs szerszámgépekről, technológiai fejlesztésekről, szoftveres megoldásokról, valamint legfontosabb hazai és külföldi rendezvényekről ír 2008 óta. 

Tags:

[
    ]