A Kubotek3D bejelentette a KeyCreator 2019-et

A 3D mechanikus CAD-szoftvereket fejlesztő Kubotek3D bejelentette a KeyCreator legfrissebb kiadását. A 2019-es verzió jelentős javulást hoz a nagy modelles grafikai teljesítményben, növeli a termelékenységet, illetve frissítéseket tartalmaz meglévő CAD fordítókhoz és új fordítókat is elérhetővé tesz.

image001_700

“A KeyCreator 2019-et a teljesítmény és a grafikai megjelenítés sebességének növelése érdekében fejlesztettük.” – mondta Ram Eswaran, a Kubotek3D műszaki vezérigazgatója. “Fogtunk egy már eleve nagyon hatékony terméket és még kijjebb toltuk a technológiai határokat, hogy a felhasználók még jobban és gyorsabban dolgozhassanak.”

Felgyorsított grafika

A KeyCreator 2019 jelentősen átalakított belső adatarchitektúrával és a Techsoft3D HOOPS komponensével rendelkezik, ennek köszönhetően képes a grafikai ablak teljes tartalmának renderelésére. Az eredmény egy akár 300-600%-os képkocka-sebesség növekedés a sok homlokfelülettel rendelkező modellek esetében.

Termelékenységi fejlesztések

A modell geometriák gyors újrafelhasználása is javult, a gyakran használt fájlok importálása, illetve kivágása/másolása/beillesztése funkciókhoz biztosított DynaHandles-nek köszönhetően. Ez intuitív folyamatközi módosításokat tesz lehetővé a pozicionálásban, forgatásban és méretezésben. A vizuális visszajelzéseknek hála ráadásul nincs szükség több lépéses folyamatok létrehozására vagy külön szerkesztési funkciók végrehajtására.

A kiválasztott objektumokat határoló tömbök létrehozására szolgáló Boundig Box funkciót is továbbfejlesztették. Mostantól automatikus asszociatív dimenziók is elérhetők, illetve anyag hozzáadásra is lehetőség van a kiválasztott objektumok körül, az eltolások támogatása érdekében.

Növelték a támogatást a felületmodellezés területén is, így már dinamikus felületkiterjesztésre és görbék deformálására is van lehetőség, több kontrollpont szimultán használatával.

Továbbfejlesztett CAD fordítók

A JT és a Solid Edge fájlok legújabb verzióihoz új CAD fájl import fordítók váltak elérhetővé a KeyCreator 2019 Pro és Max csomagokban. Ezek a fordítók a Spatial Corporation InterOp komponensein alapulnak.

Az egyéb szoftverekkel való közreműködés érdekében a szoftver a 4 legelterjedtebb CAD fájl formátum friss verzióival bővült:

  • Autodesk Inventor 2019
  • Dassault CATIA V5 R28 (R2018)
  • PTC Creo 5.0 (drawings)
  • Siemens NX 12 (PMI)

“Számos CAD termék esetében a nagyméretű fájlokat szerelvényekre és rétegekre kell bontani, hogy leküzdhetők legyenek a grafikai sebességből adódó problémák. A KeyCreator 2019 változtat ezen.” – mondta Greg Tiessen, a Synergetic Group elnöke, a KeyCreator több mint 20 éves felhasználója és a 2019-es verzió béta tesztelője. “Azok a fájlok, amelyek egyébként a dinamikus forgatás közben rángatóznának és küszködnének, most folyékonyan mozognak, navigációjuk gördülékeny. Gyorsan és könnyedén megtekinthetjük a teljes projektet, amitől korábban, az alacsony grafikai teljesítmény miatt, tartottunk. A legjobb termék a piacon, amivel mi találkoztunk – teljesen megváltoztatja a játékot.”

ForrásKubotek3D

További információ:

A Kubotek3D hivatalos honlapján.

Megosztás
[
    ]