OPEN HOUSE –Szakmai Nyílt Napok az M+E-nél

A már hagyománynak tekinthető, évente megrendezésre kerülő 2 napos rendezvényre idén októberben kerül sor az M+E szigetszentmiklósi bemutatótermében. Gyártói előadásokkal, gépbemutatókkal, hasznos gyakorlati tanácsokkal, útmutatókkal és egy kis meglepetéssel készülnek idén.

MV2400R_Connect_EMO_2017

Mitsubishi MV2400R Connect szikraforgácsoló D-Cubes vezérlővel

“Gondolhatnánk, mi történt 1-1,5 év alatt, milyen újdonságokkal rukkolnak elő ilyen rövid időn belül ezen a piacon?! De a vevői igényekhez igazodva, az Ipar 4.0 jegyében a gyártók is folyamatosan fejlesztik a gépeket, termékeket, és ezek mindig érdeklődésre tartanak számot. Ezért is biztosítunk két napot ugyanazzal a tematikával, hogy minél többen részt tudjanak venni, megismerkedjenek a lehetőségekkel, választ kapjanak a kérdéseikre, és így a Nekik leginkább megfelelő gépet választhassák” – mondja Péter Szabolcs, az M+E Szerszámgép Kereskedelmi Kft. ügyvezetője.

Idén sokak kérésére élesben, első kézből is megismerkedhetnek a Mitsubishi új D-Cubes vezérlőjével, míg Jürgen Thelen, a ROMI képviseletében az új függőleges megmunkálóközpontokról, a D-sorozatról tart ismertetőt, amit idén szeptemberben mutatnak be az AMB kiállításon, Stuttgartban.

Brother_M140X2

Brother Speedio M140X2 függőleges 5 irányú esztergáló funkciós CNC megmunkálóközpont

A Brother Feedio automatizálási rendszer tavaly debütált az EMO-n, Magyarországon először az Ipar Napjain találkozhattak vele a látogatók a standunkon, és a nagy érdeklődésre tekintettel az Open House-on is helyet kap a programban Mr. Tsuda előadása révén.

LG1000_kicsi

Hartford LG-1000 függőleges CNC megmunkálóközpont

És minthogy a Hartford portálgépek is egyre népszerűbbek Magyarországon, évről évre egyre többet adunk el, így egyértelmű volt, hogy érdemes erről beszélni.

Természetesen a szakmai tematika mellett egy kis vendéglátással is készülünk, a hagyományostól eltérő meglepetéssel, ha az időjárás is úgy akarja!

Minden Érdeklődőt szeretettel várunk!

M+E OPEN HOUSE: október 10-11.
A részvétel regisztrációhoz kötött: regisztracio@eszterga.hu
/regisztráció: október 5-ig/

A részletes program elérhető ezen a linken.

Forrás:M+E Szerszámgép Kereskedelmi Kft.

További információ:

Az M+E Szerszámgép Kereskedelmi Kft. hivatalos honlapján.

Megosztás
[
    ]