A WorkNC következő lépése a minőség útján

A Vero Software csúcsminőségű CAD/CAM megoldása, a WorkNC legfrissebb verziója jelenti a következő lépést a komplex geometriák megmunkálásában.

WorkNC_2018_R2_1000_2_v2

Miguel Johanntermékmenedzser szerint a WorkNC 2018 R2 új és továbbfejlesztett funkciói élvonalbeli technológiát kínálnak a felhasználók számára.

A CAD eszközök egyik fontos újítása a WorkNC Designerben a 2D rajzkésztés. A 3D-s modellekből származtatható nézetek, metszetek és kirészletezések kinyerése tovább fokozza az üzemmel történő kommunikációt, emellett dokumentációként is szolgál az adott darabról vagy szerelvényről.

Az új Falmegmunkálási Stratégia a nagy présszerszámok függőleges falainak megmunkálásához kínál hatékony megoldást. “Egy letisztultabb, biztonságosabb szerszámpályát kapunk a megmunkálandó felületek alsó és felső görbéit felhasználva.” – magyarázza el Miguel Johann. “A felhasználó sokat profitálhat a gyorsabb számítási algoritmus és pályakészítés lehetőségiből.”

kep2

Zsebmarás Hullámformával egy új nagyoló pályaminta, ami tovább erősíti 2D marási funkcionalitást, kiegészítve a meglévő 3D-s hullámforma stratégiát. Ez azt jelenti, hogy felületek helyett most már görbéket is választhatunk, ezzel gyorsítva a számítási időt.

WorkNC-2018-R2-MR
Az STL modellek előgyártmányként történő megadásánál mostantól további ráhagyás is megadható, ami biztonságosabb ráállási mozgásokat, valamint pontosabb előgyártmánykezelést tesz lehetővé. Különösen hasznos lehet ez például hőkezelt darabok esetén, ahol a méret gyakran megváltozik a hőkezelés hatására.

“A 2018 R2 minden kétséget kizáróan a WorkNC eddigi legjobb verziója. A fejlesztőcsapat az utóbbi három évben kitartóan dolgozott annak érdekében, hogy minden felmerülő ügyféli igénynek eleget tehessen. A szoftver ezért jelenleg meghaladja elvárásaikat, az új felhasználóknak pedig izgalmas lehetőséget kínál. A minőség egy út. Mi pedig már sokat haladtunk rajta.”

ForrásHexagon Manufacturing Intelligence

További információ:

A WorkNC hivatalos honlapján.

Az Enterprise Communications Magyarország Kft. PLM üzletágának hivatalos oldalán.

Megosztás
[
    ]