A TESA új termékeket mutat be

TESA μ-HITE

A TESA μ-HITE egy rugalmas és sokoldalú kompakt mérőállomás, mely kifejezetten a gyártósor melletti használatra lett kialakítva. Kiválóan alkalmas laboratóriumi és műhelyi körülmények közötti felhasználásra, köszönhetően annak, hogy alacsony és állítható mérőerő mellett képes sokféle anyagon hosszútávú mérések végzésére. Gyors telepíthetőség mellett kimagasló pontossággal rendelkezik (1 µm), mellyel nemcsak a magasságmérő készülékekkel, de az 1D mérőtapintókkal is felveszi a versenyt, mindemellett olcsóbban telepíthető és felhasználási szempontból rugalmasabb.

kep1

A μ-HITE messze többre képes, mint egyszerű 1D-s mérések, mint például szögmérés,  merőlegestől való eltérés mérése vagy 2D-s mérések. Mindezek mellett az új Bluetooth megoldásunkkal számítógéphez csatlakoztathatja eszközét, és a TESA DATA-VIEWER szoftverünkkel könnyen hozzáférhet a mért adatokhoz (lásd később).

A készülék új panelt kapott, melyen megtalálhatók a TESA MICRO-HITE magasságmérő készülék népszerű és már bevált funkciói. Ennek köszönhetően azonos filozófia mentén tovább emeljük a TESA márka elismertségét.

A TESA μ-HITE-ot számos iparágban elismerik, mint a legjobb kompakt és kulcsrakész megoldás gyártósor melletti felhasználáshoz. Lásd a brosúrában

Kattintson ide a TESA µ-HITE brosúra letöltéséhez

TESA Bluetooth Megoldás

A TESA TLC-BLE Bluetooth® vezeték nélküli adatátviteli rendszer valamennyi TESA digitális eszközt Bluetooth technológiával szerel fel. Egyszerűen csatlakoztassa a Bluetooth sapkát a kívánt eszközhöz és exportálja a mért értékeket a számítógépére. Köszönhetően a TESA DATA-VIEWER szoftvernek, az adatokat egy helyen gyűjtheti, elemezheti és tárolhatja, ezzel biztosítva a visszakövethetőséget.

Egyszerű adapterek segítségével az összes Opto-RS232, Sub-D RS232 vagy TESA Link Connector (TLC) kimenettel felszerelt eszköz könnyedén felszerelhető az új TESA TLC-BLE Bluetooth® vezeték nélküli jeladóhoz.

kep2

A jól ismert TESA TWINCAL tolómérőnk könnyedén csatlakoztatható Bluetooth-al miközben megmarad az IP67-es védettsége. Csatlakoztatás után az eszköz és a számítógép Bluetooth vevője – környezeti viszonyoktól függően – akár 12 méter távolságra is lehet egymástól (falak, vagy egyéb akadályok függvényében). Ha nagyobb távolságra szeretne dolgozni, vagy optimalizálni szeretne a jelátvitelt olyan műhelyi megoldások esetén, ahol a számítógép a munkaasztal mögött vagy alatt található, használjon USB hosszabbító kábelt.

kep3

Ezt az elemfedelet kell az eszközhöz csatlakoztatni (ahogy a TWINCAL tolómérőnél bemutattuk). Csak távolítsa el a készülék egyszerű elemfedelét és rakja fel a Bluetooth adóval szerelt elemfedelet. A csomag tartalmaz egy számítógéphez csatlakoztatható USB sticket is.

kep4

 

A kínálatunkban megtalálható többi digitális eszköz is könnyedén csatlakoztatható egyszerű adapterek segítségével, ahogy ez az alábbi fotókon látható. Mindez nagyfokú rugalmasságot biztosít, ha már rendelkezik ezen TESA eszközök valamelyikével.

kep5

TESA DATA-VIEWER

Az új ingyenes szoftverünk segítségével könnyebben küldheti és elemezheti adatait, mint bármikor. Miután a Bluetooth elemfedél segítségével csatlakoztatta az eszközét, a szoftver automatikusan felismeri azt és már készen is áll a mérésre.

Egyidejűleg akár 8 eszközt is csatlakoztathat, és kiválaszthatja, hogy éppen melyik eszközt kívánja használni.

Így néz ki a szoftver képernyője, ahol az alsó részen adhatja meg a tűrési értékeket. A szoftver automatikusan értesíti, hogy a tűrési értékeken belül mért-e. A képen látható példa esetében a sáv vörös színű, ami azt jelzi, hogy a mért érték a megadott tűrésen kívül található.

Miután az adatokat feltöltötte a TESA DATA-VIEWER szoftverbe, onnan tovább exportálhatja egyéb szoftverekbe, mint pl. STAT-EXPRESS, Q-DAS vagy Excel, valamint a lenti példán látható módon személyre is szabhatja azokat.

kep6

kep7

Kattintson ide a TLC-BLE + TESA DATA-VIEWER termékinformációk megtekintéséhez

Kattintson ide az ingyenes TESA DATA-VIEWER szoftver letöltéséhez

Kattintson ide a TESA µ-HITE brosúra letöltéséhez

További információ:

A Hexagon Manufacturing Intelligence hivatalos honlapján.

Megosztás
[
    ]