A Creaform bemutatta oktatási csomagját, a Creaform ACADEMIA-t

Napjainkban az oktatók és a műszaki területen kutató kollégáik is szembesülnek vele, hogy munkájukban a legújabb eszközök használatára van szükség. Egyrészt a tanároknak tisztában kell lenniük a friss ipari trendekkel és a vállalatok munkaerő-iránti elvárásaival. Másrészt a kutatóknak is muszáj lépést tartaniuk a fejlődéssel, segítve ezzel a tanárokat – ehhez pedig alkalmazkodniuk kell a minden eddiginél gyorsabban zajló változásokhoz.

180503_4770_Bureau_Teacher-1024x683

Az oktatók folyamatosan keresik azokat a megoldásokat, amelyek hidat képezhetnek a legújabb ipari fejlesztések és a tanulók között. Azáltal, hogy elérhetőbbé válnak a legújabb technológiák – pl. a 3D nyomtatás és szkennelés -, nem csak a jövő szakembereinek képzése lesz hatékonyabb. Ugyanúgy gazdagodnak az oktatási intézmények is, ezeket az eszközöket pedig a kutatásokban is sikerrel használhatják.

Ez az oka annak, hogy a Creaform idén bemutatta a Creaform ACADEMIA oktatási csomagot. Ez a csomag tartalmaz professzionális 3D szkennert, ingyenes és integrált reverse-engineering szoftvert és vizsgálati modulokat, valamint a szükséges oktatási anyagot. Utóbbi a tanárok és kutatók segítségére lehet abban, hogy könnyebben elsajátítsák a használat fortélyait és továbbadhassák mindezt a hallgatóknak is. Ezzel az ipari 3D méréstechnikából a műszaki oktatási intézmények is profitálhatnak.

blog_Formation

“Az oktatóknak és kutatóknak a világ minden táján – függetlenül attól, hogy mely mérnöki területen, a terméktervezésben vagy az alkalmazott tudomány, esetleg a természettudomány területén tevékenykednek – szükségük van a piacon kapható legújabb eszközökre. Vagy azok speciális, elérhető változatára.” – magyarázta Daniel Brown, a Creaform termékfejlesztésért felelős igazgatója.

“Mi a Creaformnál hiszünk abban, hogy az akadémiai világnak nem szabad korlátokba ütköznie – sem eszközök, sem költségek szempontjából -, így biztosíthatják ugyanis a lehető legjobb minőségű oktatási és kutatási környezetet a jövő szakembereinek. A Creaform ACADEMIA lehetővé teszi a tanárok számára, hogy jobb körülmények között oktassanak és inspirálják a 3D szkennelés és méréstechnika iránt érdeklődő tanulókat. Oktatási csomagunk kiváló lehetőséget nyújt a kutatók számára is, elérhetővé téve a leginnovatívabb eszközöket.”

blog_LabCMS_Academia

A Creaform ACADEMIA csomag Magyarországon is rendelhető. Természetesen az alapcsomag számos további eszközzel kiegészíthető. Részletekről a gyártó magyarországi képviseleténél, a Werth Magyarországnál érdeklődhetnek.

Forrás:Creaform

További információ

A Creaform magyarországi viszonteladója, a Werth Magyarország honlapján.

Megosztás
[
    ]