Új gépet dobott piacra a STUDER

A STUDER bővíti termékportfólióját és új gépet vezet piacra, a favorit 1600-as köszörűközpontot.

Ha azt gondolja, hogy egy nagyobb méretű STUDER szerszámgép jelentősen meghaladja a költségvetését, javasoljuk, hogy vessen egy pillantást a favorit gépcsaládra. Ezek a szerszámgépek, kiváló ár-érték aránnyal rendelkeznek és az új modell univerzálisan használható nagy méretű munkadarabok megmunkálásában is, az 1600 mm-es baktávolságának köszönhetően.

Favorit 1600

favorit: nagy feladatokhoz, kis költségvetéssel

Ez a CNC vezérlésű hengeres köszörűközpont egyedi munkadarabok megmunkálására és a sorozatgyártás támogatására is alkalmas, ráadásul könnyen automatizálható. Számos választható opcióval, mint a mérőrendszer, a kiegyensúlyozó rendszer, az érintkezésszenzor vagy a hosszirányú pozícionálórendszer, alkalmas széleskörű köszörülési feladatokra.

A favorit egy igazán jó ár-érték arányú szerszámgép. Ahogy az összes STUDER gép esetében, a favorit is egy már bizonyított, stabil Granitan® gépággyal rendelkezik, amely maximális precizitást, termelékenységet és biztonságot ad a gyártáshoz. A szerszámgép ajtaja betekintést enged a megmunkálási folyamatba. A körasztal automatikusan pozícionálható 3°-onként, a szíjhajtású belső és külső köszörűorsók pedig stabil megmunkálást tesznek lehetővé.

A STUDER gyakorlatorientált szoftverének köszönhetően a kevésbé tapasztalt felhasználók is könnyedén elsajátíthatják a köszörülési feladatok programozásának alapjait. A Studer-pictogramming ezt egészíti ki további ciklusokkal, amelyek még gyorsabbá teszik a programozást. A StuderGRIND opcionális szoftverrel speciális alkalmazásokhoz készíthető el a megfelelő program – például szabadformájú felületekhez. A Studer gépek fejlesztése, összeszerelése és tesztelése megfelel a VDA 6.4 és az ISO 9001 szabványok előírásainak.

További bejelentések és izgalmas újdonságok várják az érdeklődőket a szeptember 18. és 22. között megrendezésre kerülő AMB gépipari szakvásáron Stuttgartban. A STUDER az 5C12-es standon várja a látogatókat.

További információ

A STUDER weboldalán.

Megosztás
[
    ]