Megújult kompakt infrahőmérő

Az optris® CSmicro kompakt infrás hőkamerák mostantól szélesebb alkalmazási körben használhatók a megújult technológiának köszönhetően.

“A CSmicro az egyik best-sellerünk, számos OEM ügyfelünk előszeretettel használja. Ennek ellenére nem állunk le a fejlesztésével, igyekszünk még jobbá tenni,” – magyarázta Dr. Ulrich Kienitz, az Optris ügyvezető igazgatója a termékbemutatón. Ráadásul mostantól az IRmobile okostelefonos applikációval is használható.

A CSmicro infrahőmérő gyorsabb és még rugalmasabb lett

ir-thermometer-optris-cs-micro_v2

 

A CSmicro LT, a CSmicro 2M és a CSmicro 3M pirométerek méretét tovább csökkentették, a rozsdamentes acél mérőfej és a mérőelektronika is a kábelben kapott helyet. Ezáltal kisebb helyen is elfér az eszköz és még magasabb a hőtűrése, az LTH mérőfejnek köszönhetően, amely 180°C-ig használható. A megújult elektronika alacsonyabb jelszint mellett is gyors beállást tesz lehetővé. A CSmicro modellek elérhetők két eres, mA kimenettel is, így még rugalmasabban használhatók.

Mobilos programozás és az IRmobile App használata

IR-mobile-App-with-diagram

Az összes CSmicro eszköz használható Android rendszerű okostelefonnal és tablettel az IR App Connector (USB adapter) segítségével. A csatlakozó USB kimenettel is rendelkezik (USB-A és USB-C). Az IRmobile App lehetőséget teremt az applikáción keresztül történő programozásra, az azonnali hőmérsékletmérésre, illetve az adatok gyors értékelésére. Letölthető a Google Play áruházból.

Forrásoptris

További információ:

Az optris hivatalos honlapján.

Megosztás
[
    ]