Gyártásra kész, sokoldalú BAYKAL BLS1530 2kW-s fiber lézersugaras vágógép

A BAYKAL BLS1530 2kW-s fiber lézersugaras vágógép olyan változatos anyagok megmunkálására alkalmas, mint a vörös- és sárgaréz, normál acél, rozsdamentes acél, alumínium. A 2kW-os lézerforrás teljesítményének köszönhetően akár 15 mm-es acéllemez is vágható a géppel. A gép 1500×3000 mm-es lemeztáblák megmunkálására képes.

GE_CO_fiber_laser2_140x210.ai

Jelentősen nagyobb vágási sebesség érhető el, mint a CO2 gépeknél, illetve alacsonyabb az üzemeltetési költsége is vékony réz, alumínium és titán lemezek vágása esetén. A fiberlézer forrásnak köszönhetően jelentősen alacsonyabb hűtési és energia költségek mellett üzemeltethető a gép. A dióda modul több, mint 100.000 üzemórás élettartammal rendelkezik.

A Baykal BLS lézergép könnyen kezelhető, távvezérléssel elérhető diagnosztikai funkciókkal rendelkezik. A gép egy éríntőképernyős Beckhoff vezérlővel rendelkezik, amit akár egy vékony kesztyűben, egyszerre 5 ujjal vagy két kézzel is használhatunk. A használhatóságot nem csak ez, de a tükröződésmentes monitor is segíti.

Vágás kapacitás:
Normál acél: 15 mm
Rozsdamentes acél: 8 mm
Aluminimum: 6 mm
Réz: 3 mm
Sárgaréz: 3 mm

Vágási terület:
1500 x 3000 mm

Ha a GE-CO Hungary Kft. további termékeire és újdonságaira is kíváncsi, iratkozzon fel a cég hírlevelére:
http://www.ge-co.hu/hirlevel/

További információ

A GE-CO Hungary Kft. weboldalán.

Megosztás

Papp Oliver

A CNCMedia alapító főszerkesztője. CAD szakértő. Legújabb generációs szerszámgépekről, technológiai fejlesztésekről, szoftveres megoldásokról, valamint legfontosabb hazai és külföldi rendezvényekről ír 2008 óta. 

Tags:

[
    ]