Elszívástechnikai megoldások minden munkakörnyezethez

A HFiltration által kínált magas minőségű szűrő és elszívó berendezések minden ipari munkafolyamathoz optimális megoldást nyújtanak a nem kívánatos szennyeződések eltávolítására.

hfiltration_banner

Ahol szerszámgépek dolgoznak, ott elszívástechnikára is szükség van. A sokszor akár megállás nélkül működő gyártófolyamatok jelentős mennyiségű szennyeződés képződésével járnak, ami sem a gépeknek, sem azok kezelőinek nem kedveznek. A megfelelő elszívórendszerek kiépítése tehát mind a szerszámgépek optimális működése, mind pedig a biztonságos munkakörnyezet szempontjából nélkülözhetetlen feladat.

Olvassa el egy korábbi cikkünket az elszívástechnika alapjairól!

E probléma megoldását tűzte ki célul az olaszországi HFiltration S.r.l., amely több mint 30 éves tapasztalattal rendelkezik ipari por- és levegő-szűréstechnikai berendezések gyártásában. A vállalat, a sokéves tapasztalatnak és szakértelemnek köszönhetően, az ügyféllel szoros együttműködésben tervezi meg és építi ki a lehető legoptimálisabb megoldást. A HFiltration által kínált rendszerek az elszívástechnika minden területét lefedik, így portfóliójukban egyaránt találhatók por- és szárazfüst szűrők, olajpára szűrők és elválasztók, valamint illékony szerves vegyületeket szűrő berendezések.

dust_and_dry_smokes_invertedPor- és szárazfüst szűrők

A fizikai leválasztás elvével működő por- és szárazfüst szűrőket a cég számos különböző, így zsákos, kazettás, hidrodinamikus és centrifugális kivitelben is gyártja. A portfólió legnagyobb részét az iparágra leginkább jellemző kazettás szűrők teszik ki, ilyenek többek között a PULSATRON termékcsalád gépei. A vállalat emellett természetesen rendelkezik zsákos, hidrodinamikus és centrifugális típusú berendezésekkel is, melyek számos különböző kivitelben elérhetők, a kompakt, öntisztító gépektől egészen az olyan nagy méretű, külső, folyamatos használatra is alkalmas csarnokszűrő berendezésekig, mint a HJL BAG.

IDRODUST COMPACT® hidrodinamikus szűrőberendezés

IDRODUST COMPACT® hidrodinamikus szűrőberendezés

oil_mist_inverted-01Olajpára szűrők és elválasztók

Az olajfüst és olajpára képződéssel járó ipari munkafolyamatokhoz a HFiltration három különböző megoldást gyárt: A CLEANMIST termékcsalád kis méretű, centrifugális és elektrosztatikus szűrővel ellátott gépeit, melyek bármilyen munkatérbe könnyedén beszerelhetők. A MIST COMPACT moduláris szűrőberendezést, amelyet kifejezetten központosított rendszerekhez terveztek, illetve a koaleszcencia elvével működő, durva mechanikai feldolgozáshoz gyártott MIST COMPACT Oil Smoke.

CLEANMIST® centrifugális szűrők

CLEANMIST® centrifugális szűrők

solvents_inverted-01Illékony szerves vegyületek szűrése (VOC)

A cég portfóliójában számos technológia érhető el a különböző oldószerek eltávolítására, a szennyeződés típusától függően. Az egyszerűbb gáztisztítóktól, egészen a termikus utóégető és aktív szenes légtisztító berendezésekig.

Gáztisztító torony

Gáztisztító torony

A HFiltration termékek tervezésénél a cég mérnökei kiemelt figyelmet fordítanak a környezetbarát gyártófolyamatokra és a legújabb szabványok betartására, ezzel biztosítva berendezéseik magas minőségét. A vállalat emellett elsőosztályú after-sales szolgáltatásokkal biztosítja a telepített gépek és technológiák hibátlan működését. Kínálatukban számos pótalkatrész található, technikusaik pedig nemcsak telefonon állnak az ügyfelek rendelkezésére, hanem az alkalmankénti helyszíni közbenjárás során is.

További információ:

A HFiltration hivatalos honlapján.

A hivatalos magyarországi képviselet honlapján.

Megosztás
[
    ]