Bírja a strapát és megfizethető – bemutatkozik a Silver, a 3M új csiszolókorongja, amivel nem csak időt, hanem pénzt is megspórolhatunk

3M új csiszolótárcsával jelentkezik a piacon: a Silver kedvező árral és tartósságával válhat be nemcsak az otthoni munkálatok során, hanem professzionális használatban is az egyszerűbb feladatokhoz. 

87454

„Meghallgattuk vásárlóink igényeit, amely eredményeként megalkottunk egy olyan csiszolókorongot, amely ár-érték arányban azon vásárlóink igényeihez igazodik, akik nem feltétlenül specializált feladatokat látnak el, így egy olyan csiszolótárcsára van szükségünk, amely multifunkcionálisan használható a mindennapok során is”  – mondta el a 3M új termékéről.

A Silver egyik nagy előnye, hogy a kerámiaszemcsés tárcsákkal hosszú távon tervezhetünk: strapabírók, és gyorsabban is csiszolnak, mint a piacon lévő többi termék ebben a kategóriában. A hosszabb élettartam egyben azt is jelenti, hogy az amúgy tárcsacserére fordítandó időt hátékonyságra lehet felhasználni, nem beszélve a cserével járó költségekről.

8BWlBgeQRIi8vevxeX4q_Silver_Arrow_119

A hosszabb élettartam és a gyors csiszolás nyújtotta egyensúly a 3M szabadalmaztatott technológiájának köszönhető, így a Silver nemcsak a használatlan lemezek számában biztosít csökkentést, hanem a csiszolás és vágás által megkövetelt időben is. A 3M Silver egyik legnagyobb előnye a klasszikus és a finomra formált kerámia szemcsében rejlik. A csiszolás során a miniatűr piramis formák lemorzsolódnak a tárcsáról, ezzel egyidőben pedig folyamatosan új, éles perem jön létre. Ráadásul a használat során a csiszolótárcsa nem melegszik túl, mely meghosszabbítja a termék élettartamát: az alumínium és a cirkónia anyagokhoz képest a Silver korongok élettartama közel kétszer hosszabb.

A Silver ideális választás olyan feladatokhoz, mint az anyagleválasztás, a sorjázás, a fazettázás, éles felületek csiszolása, valamint acélból, rozsdamentes acélból készült anyagok kezelése, de fémfeldolgozásban is hasznos segítség lehet. 

A 3M piacon lévő legerősebb teljesítményű csiszolótárcsája továbbra is a Cubitron ™ II, azonban a Silver ár-érték szempontból megfelelő választás lehet azok számára, akik takarékosabb, ugyanakkor hosszan tartó megoldást szeretnének egy olyan csiszolótól, melynek megbízható a teljesítménye.

További információ

A 3M hivatalos weboldalán.

Megosztás

Papp Oliver

A CNCMedia alapító főszerkesztője. CAD szakértő. Legújabb generációs szerszámgépekről, technológiai fejlesztésekről, szoftveres megoldásokról, valamint legfontosabb hazai és külföldi rendezvényekről ír 2008 óta. 

Tags:

[
    ]