Az IMTS-en mutatkozik be a KUBOTEK3D újdonsága

A K-display View szoftver CAD fájlok megjelenítésére szolgál Windows, Mac, Linux, iOS és Android rendszerű eszközökön. 

A Kubotek3D, a világ egyik vezető precíziós geometriai szoftverekkel foglalkozó vállalata a napokban jelentette be az IMTS-en debütáló újdonságát. A K-Display View szoftver egy multi-platform program, amely CAD fájlok megjelenítésére szolgál az univerzális CAD architektúrájú Kubotek Kosmos™ keretrendszerére építkezve. 

K-Display-ready-for-anything

A K-Display View szoftver az elsó olyan megoldás a Kubotektől, amely Windows, Mac, Linux, iOS és Android platformokon is fut, így képes helyettesíteni a Kubotec 2005-ben mejelent Spectrum multi-CAD nézegető programját. Az új szoftver ráadásul kifinomult kezelőfelülettel és érzékelhetően gyorsabb kivitelben érkezik.

“A CAD szoftverek drágák és sok esetben teljesen szükségtelen, hogy a csapat minden tagja egyedi licensszel rendelkezzen a teljes programhoz,” magyarázta Yoko Nakamoto, a Kubotek USA ügyvezetője“A Kubotek K-Display View szoftver egy mérnöki szintű, egyablakos megoldás, amely lehetővé teszi a felhasználók számára gyakorlatilag bármilyen CAD formátum megtekintését anélkül, hogy egyéb kiegészítő szoftverekre vagy eszközökre lenne szükség.”

A K-Display View működéséhez nincs szükség telepített CAD rendszerre vagy internetkapcsolatra, így a gyártásban, az értékesítésben, az ügyféltámogatásban vagy a karbantartásban dolgozók is könnyen használhatják az alábbiakra:

  • A leggyakrabban használt CAD formátumú modellek csak olvasásra történő megnyitása (így a SolidWorks, az AutoCAD, a Creo, a Siemens NX, a CATIA V5/V4 által használt, illetve neutrális – IGES, STEP, Parasolid X_T, ACIS SAT és STL – formátumok)
  • Méretek ellenőrzése, távolságok, területek, térfogatok mérése a modellen
  • A nézet módosítása (forgatás, zoom és render funkciók)
  • Nyomtatás, képkészítés és PDF-ek létrehozása a modellek alapján.

A Kubotek3D K-Dispaly View szofter bemutatóját megtekintheti élőben az északi félteke egyik legjelentősebb gyártótechnológiai kiállításán, az IMTS-en, ami 2018. szeptember 10-15. között kerül megrendezésre, Chicagóban.

Forrás:Kubotek3D

További információ

A Kubotek3D weboldalán.

Megosztás
[
    ]