Autodesk Inventor 2019.1 frissítés

Megjelent az Inventor 2019.1-es frissítése, amely legegyszerűbben az Autodesk asztali alkalmazásból vagy az Autodesk fiókból tölthető le. Ez a frissítés teljes mértékben a felhasználói visszajelzésekre és a munkafolyamatok fejlesztésére összpontosít az Inventor leggyakrabban használt környezeteiben.

Tekintsük át a legfontosabb frissítéseket:

A Frame Generator (Vázszerkezet-készítő) és a Content Center (Tartalomközpont) fejlesztései kiváló példái a munkafolyamatok felhasználói visszajelzéseken alapuló fejlesztésének. Továbbfejlesztették a Frame Generator (Vázszerkezet-készítő) művelet – előnézeteit, tagkiválasztását és tulajdonságkezelését. A Frame Generatorhoz tartozó, Inventor Ideas oldalon érkezett ötletek kombinálásával minden eddiginél hatékonyabban hozhatja létre, szerkesztheti és kezelheti terveit.

A Content Center (Tartalomközpont) is frissítve lett. Az eszköztár frissítése segít a felhasználóknak könnyebben és gyorsabban megtalálni a keresett parancsokat. A felhasználók a parancsok kiválasztásakor tapasztalják majd, hogy a Content Center (Tartalomközpont) teljesítménye, keresője és grafikai elhelyezkedése jelentősen javult, gyorsult. Ezek a fejlesztések első sorban a helyi tartalommal rendelkező, illetve könyvtáraikat a Vault-ban tároló ügyfeleket érintik.

Az Inventor ügyfelek egyre gyakrabban használják a modellalapú meghatározást (MBD) és a 3D feliratozásokat. Ennek megfelelően további funkciók jelentek meg azok számára, akik STEP 242-fájlokat és natív Inventor-fájlokat használnak a modellalapú meghatározással és a 3D feliratozásokkal. Az importálási fejlesztések részeként mostantól lehetőség van a STEP 242-fájlok grafikus PMI-adatainak beolvasására, így a geometria és a feliratozások is importálhatók. A modellek további, megosztott nézetekkel vagy az Autodesk Viewerben való megosztása érdekében mostantól a 3D feliratozások is támogatottak.

Autodesk-Inventor-2019.1-Improved-Collaberation-with-MBD-Screen-Capture-03-1024x576

Az újdonságok kiemelésével a felhasználók olyan jelvényeket kapcsolhatnak be szalagon, amelyekkel az egyes Inventor verziók újdonságait jeleníthetik meg a 2016-os verziótól a 2019.1-es frissítésig bezárólag. A frissítés előtt így könnyen áttekinthetők az új funkciók a korábbi Inventor verzióhoz képest.

Show-new-1024x576

Mindez csak rövid betekintés az Inventor 2019.1 újdonságaiba. Ahogy korábban is, további részleteket, tippeket és trükköket tudhat meg a VARINEX blogbejegyzéseiből EZEN A LINKEN.

Ha az Inventor használata közben segítségre van szüksége vagy konkrét kérdései merülnek fel, forduljon a VARINEX szakértő kollégáihoz bizalommal! Amennyiben szakmai ismereteit bővítené és elsőként szeretne hozzáférni a legfrissebb újdonságokról szóló hírekhez vagy cikkekhez, elég egyetlen kattintás: legyen tagja Facebook közösségüknek vagy iratkozzon fel Hírlevelükre.

SzerzőFarkas Attila, VARINEX Zrt.

További információ:

A VARINEX Zrt. hivatalos honlapján.

Az Autodesk hivatalos honlapján.

Megosztás
[
    ]