Elérhetővé vált a Mastercam 2019

A világ egyik vezető CAD/CAM szoftverfejlesztője, a CNC Software Inc. bejelentette a Mastercam 2019-es kiadását. A szoftvert a gyártói folyamatok rugalmasabbá tételére fejlesztették, a termelést a tervezéstől egészen a kivitelezésig támogathatja.

Az új, 2D-s és többtengelyes marás automatizálási funkcióknak, a CAD és a modell-előkészítési javításoknak, a bővített 3D szerszámozásnak, a gyorsított finiselésnek, valamint a nagyteljesítményű esztergálási és maró-esztergálási fejlesztéseknek köszönhetően a Mastercam 2019 növeli a megmunkálás hatékonyságát és csökkenti a termelési költségeket.

Mastercam 2019 (hi res)

CNC Programozás

Az automatizált szerszámpályák javításával a Mastercam 2019 tovább növeli a termelékenységet és a programozás hatékonyságát, miközben csökkenti az általános termelési költségeket. Az újratervezett letörési és furatkészítési stratégiák, valamint az új Multiaxis sorjázás új szintre emelik az automatizálást. Az új marószerszámpálya stratégiák – mint például az új Equal Scallop – javítják mind a megmunkálás teljesítményét, mind a felületkidolgozást. Az új kiadás további támogatást nyújt a Sandvik Coromant Prime Turning™-hez, a horonykészítéshez, rúdadagoláshoz és egyéb funkciókhoz az esztergálás és a maró-esztergálás területén, valamint az újabb és svájci típusú esztergákhoz.

Mastercam 2019 Mill (hi res)

Munka előkészítés és beállítás

A Mastercam 2019 növeli a hatékonyságot, csökkenti a megmunkáláshoz és programozáshoz szükséges időt. Magába foglalja a továbbfejlesztett CAD-funkciókat és a 3D-s modell-importálás támogatását, a javított munkadarab előkészítést és befogó beállító szerszámokat, további PowerSurface lehetőségeket, valamint a modell alapú termékdefiníció (MBD) kiterjesztett támogatását.

Szerszámtámogatás

A Mastercam 2019 kibővített digitális eszközkönyvtára pontos 3D szerszám összeállítási modelleket biztosít, hozzáférést kínálva a legújabb forgácsolószerszám technológiákhoz és frissítéseket is tartalmaz a Sandvik Coromant CoroPlus® és MachiningCloud™ platformokhoz. A Mastercam emellett bővíti a gyorsított finiselés funkciót, támogatást kínálva a kúpos szerszámokhoz, ezzel potenciálisan 75%-os javulást kínál a kiváló felületi minőségű finiselési műveletek ciklusidejének tekintetében.

Validálás

Hála a javított szerszámpálya- és gépszimulációknak, szerszámpálya grafikáknak és egyéb verifikációs, illetve elemző eszközöknek, a Mastercam 2019 nagyobb programozási biztonságot kínál és jobb döntésekhez vezet a munka megkezdése előtt. A javítások támogatják több furat szimultán készítését és jobb tengelyvezérlést szimuláció közben, lehetővé téve a gépkorlátok és ütközések egyszerű ellenőrzését.

Feladatkezelés és dokumentáció

A Mastercam 2019 a dokumentációk és kezelés terén is tartalmaz fejlesztéseket. Az új szerszámpálya vizualizációs lehetőségeknek és szekcionált nézetnek, javított előnézeti és beállítás oldalaknak, valamint a számos rendszerszintű fejlesztésnek köszönhetően a munkafolyamatok kezelése hatékonyabbá válik, és a dokumentáció is több hasznos eszközzel javul.

ForrásMastercam

További információ:

A Mastercam hivatalos honlapján.

Megosztás
[
    ]