Csúcstechnológiás Vanad lézervágó gépek a ROBOT RENT kínálatában

A fejlett automatizációs és robotikai megoldásokat kínáló ROBOT RENT kínálatában mostantól a nagyteljesítményű, precíz lézervágógépeiről ismert Vanad modelljei is elérhetők.

A csehországi Vanad 2000 a. s. nagyteljesítményű oxigénes, plazmás és üvegszálas lézervágó CNC gépek gyártásával foglalkozik 1994 óta. Számos megrendelővel rendelkeznek Európa, Ázsia és Afrika területén is. Innovációs projektjeinek megvalósításában együttműködik a B & R Industrial Automation GmbH-val és a prágai Cseh Műszaki Egyetemmel, ezen kívül számos szakképző iskolának és műszaki egyetemnek kínál oktatási programokat a termikus vágási technológiák területén.

Hazai képviselet, átfogó megoldásokkal

A Vanad csúcstechnológiás gépei, a ROBOT RENT kínálatában mostantól itthon is elérhetők, a cég átfogó megoldásaival együtt. Ennek megfelelően a komplett állomástervezésen, szállításon és telepítésen túl a ROBOT RENT számos kiegészítő szolgáltatást biztosít ügyfelei számára:

  • Oktatás: A telepítés előtt és után, ingyenes online technikai támogatás és oktatás biztosítása, a gépek kezeléséhez szükséges tudás elsajátítása érdekében.
  • Szerviz: A lézer- és plazmafejek, illetve egyéb alkatrészek teljes körű hazai szervizelése, karbantartása.
  • Pótalkatrész kereskedelem: A fogyóeszközök és alkatrészek, többek között a Hyperterm, Kjellberg, Formica, IPG Photonics és SPI lézerek széles kínálata, kedvező áron.

ROBOT RENT

A ROBOT RENT D.o.o egy szlovén székhelyű, automatizációs és robotikai termékeket és szolgáltatásokat kínáló vállalat, mely rendelkezik magyarországi kereskedelmi képviselettel és szervizzel is. A cég 5 fős hazai és 12 fős cseh, magasan képzett szervizcsapatot foglalkoztat, akik több éves tapasztalattal rendelkeznek a CNC lézergép gyártás területén.

robot rent

Vanad KOMPAKT Laser

A Vanad KOMPAKT Laser egy gazdaságos, nagysebességű 2D fiber lézervágó gép, mely legfeljebb 2000 x 6000 mm-es lemezek megmunkálására alkalmas. A gépet elsősorban a szerkezeti acél, a rozsdamentes acél, a réz, az alumínium és a sárgaréz hatékony vágásához tervezték, de képes nem fém anyagok vágására is. A KOMPAKT Laser maximális vágási pontosságot biztosít, minimális bevágás mellett. Maximum 3 kW-os lézerforrása hosszú élettartammal bír és minimális szervizelést igényel. A géppel lehetőség van alacsony költségű sűrített levegős vágásra is.

vanad_kompakt_detail

A Standard felszereltség része:

  • Autonóm vágófej ütközéselkerülő rendszer
  • Ellenőrzött fej a fogyóeszközök hosszabb élettartama érdekében
  • A vágófej magasságának pontos mérése
  • Lineáris vezetékek minden mozgási tengelyen
  • Fúvóka tisztító modul
  • Kamera a vágás monitorozásához egy különálló monitoron
  • Lézeres jelölés
  • CAD/CAM szoftver, forgácsolási adatok készítéséhez
  • Manuálisan bővíthető anyagrács

A KOMPAKT Laser opcionálisan hidraulikusan cserélhető ráccsal, motoros anyagmozgató ráccsal és manuálisan bővíthető ráccsal, valamint a csövek és profilok komplex megmunkálásához is alkalmas RotCUT modullal is felszerelhető.

vanad_kompakt_detail2

Vanad MIRON Laser

A Vanad MIRON Laser egy rendkívül megbízható ipari CNC vágógép legfeljebb 10 mm vastag lemezek, profilok és csövek 2D alakvágására. A lemezek maximum 1500 x 3000 mm-es méretig munkálhatók meg. A MIRON Laser egy kis helyigényű, mégis sokoldalú berendezés, kiváló ár-érték aránnyal, ezért számos területen alkalmazható. A berendezés támasztéka, a cső átmérőjének függvényében automatikus pozícionálást végez, védőrendszere pedig megakadályozza a nemkívánatos csőmetszést, valamint a salak csöpögését a csövek belső felületén. A gép két változatban; merev vagy kihúzható ráccsal is elérhető és szintén felszerelhető a RotCUT modullal, amely típustól függően 15-80 mm-es vagy 60-600 mm-es átmérőjű csövek megmunkálását teszi lehetővé, a gép méretével megegyező kereszt irányú vágási hosszal.

vanad_miron_detail

Jellemzők:

  • Masszív gépváz
  • Oldalirányba kihúzható asztal
  • Maximum 1 db, 600 mm-es átmérőjű csövek feldolgozására alkalmas, forgatógép felszerelése
  • Maximum 1000 mm hosszú csövek megmunkálása
  • Rövidebb szerelési idő a gépben elhelyezett lézeres technológiának köszönhetően

A Vanad gépek méretét és konfigurációit az egyéni igények kielégítésére tervezték, a gépek adatgyűjtéssel és távdiagnosztikai rendszerekkel vannak felszerelve. A lézergépek a karbantartást szinte egyáltalán nem igénylő, Pre-citec feldolgozófejekkel és IPG Photonics lézerforrással vannak ellátva és számos kivitelben elérhetők. A Vanad modellek vezérléséért innovatív B & R rendszerek felelnek.

ForrásROBOT RENT

További információ:

A Vanad hivatalos honlapján.

A Vanad gépek hivatalos magyarországi forgalmazója, a ROBOT RENT honlapján.

ROBOT RENT D.o.o., Magyarországi kereskedelmi képviselet és szerviz
Cím: 2045 Törökbálint, Tópark u. 3
Tel.: +36 20 618 8911
Szerviz hotline: (+420) 603 287 860 (minden nap 6:00-20:00-ig)
E-mail: servis@vanad.com

Megosztás
[
    ]