Új standard a távolsági szolgáltatásokban – NETSERVICE 4.0 a DMG MORI-tól

A NETSERVICE 4.0 a DMG MORI új digitális távvezérlő rendszere a karbantartási munkálatok, az online képzések és a felhasználói segítségnyújtás támogatásáért.

A tökéletes karbantartási folyamatok növelik a termelési rendszerek rendelkezésre állását, és minimalizálják a költséges termelési leállások kockázatát. A DMG MORI ezen filozófia szellemében mutatja be a NETSERVICE 4.0-t a DECKEL MAHO nyílt napján Pfrontenben. A NETSERVICE 4.0, a CELOS NETbox-szal és az összehangolt serviceCAM (opcionális) szolgáltatással együtt, egy magasabb szintre emeli a DMG MORI távoli elérés szolgáltatásait.

DMG MORI serviceCAM és NETbox

DMG MORI serviceCAM és NETbox

Biztonságos kapcsolat a TÜViT bizonyítvánnyal

A NETSERVICE 4.0-t kifejezetten a szerszámgépgyártó ügyfelek magas igényeihez fejlesztették – a legmagasabb szintű adatbiztonsággal rendelkezik, melyet a TÜV Nord TÜViT tanúsítványa biztosít az alkalmazás számára.

Az ügyfelek számára nem létfontosságú a CNC vezérlőhöz való hozzáférés, hiszen a programok automatikusan ellenőrzése vagy a paraméterek optimalizálása egy párbeszédpanelen keresztül is elvégezhető a távbeállítás során. A pont-pont kapcsolattal ellentétben, az új NETSERVICE 4.0 akár több szakember összekapcsolását is lehetővé teszi, a konferencia funkció segítségével.

Távoli elérés multi-chat funkcióval

Üzemeltetők, forródrótok, szerviztechnikusok és más szakértők ezen funkció segítségével képesek együtt, egy közvetlen kommunikációs hálózatban értekezni, és ellátni a karbantartással kapcsolatos feladatokat. A közös munkához járul hozzá jelentős mértékben az új serviceCAM által közvetített élő adás és a DMG MORI technikusainak közvetlen hozzáférése az adott gép vezérlőjéhez és CELOS információihoz.

A serviceCAM élő adása a NETSERVICE 4.0-n keresztül, az azonnali szerviztámogatás érdekében

A serviceCAM élő adása a NETSERVICE 4.0-n keresztül, az azonnali szerviztámogatás érdekében

A serviceCAM egy új, DMG MORI által kizárólagosan a NETSERVICE 4.0-n keresztül történő élő adásra kifejlesztett kamera, amely segítségével azonnali szerviztámogatás, vizuálisan segített online tréning és felhasználói segítségnyújtás valósítható meg.

A serviceCAM előnyei:

  • Biztonságos WiFi kapcsolat a NETbox és a NETSERVICE 4.0 eszközökhöz

  • NETbox plug & play kapcsolat – biztonsági ellenőrzéssel

  • Gyors és biztonságos 5G WiFi adatátvitel

  • Cseppálló védelem

  • Beépített világítás és lézer mutató

  • Fénykép és videó tárhely a kamerán valamint a NETboxon későbbi felhasználás igénye esetén

A multi-chat funkció ugyanolyan jól használható az alkalmazással kapcsolatos tanácsadás, online tréningek vagy a berendezéshez fűződő egyéni kérdések kezelése során. Ezek az előnyök tovább bővíthetők a széleskörű CELOS, IPC és CNC hozzáférésnek köszönhetően az egyes DMG MORI berendezéseken.

Kulcsrakész távoli kiszolgálás

A teljes NETSERVICE 4.0 csomag előtelepítve megtalálható a CELOS NETbox-on, ami könnyedén és gyorsan telepíthető a vezérlőszekrénybe. Az összes szükséges konfigurációs beállítás párbeszédablakokon keresztül programozható. Az egyszerűség titka: a CELOS NETbox, a NETSERVICE 4.0 és a serviceCAM, együtt egy előre konfigurált és tökéletesen koordinált plug & play megoldást alkotnak a DMG MORI vásárlói számára. Az integrált tűzfal automatikusan kezeli a frissítéseket, ezzel a legnagyobb elérhető biztonságot nyújtja a berendezés számára.

 

ForrásDMG MORI

További információ:

A DMG MORI hivatalos honlapján.

Megosztás
[
    ]