Új ORDERFOX.com plugin most Autodesk AutoCAD®-hez is

Új pluginnal közvetlenül az ORDERFOX.com-ra.

orderfox-news-artikel_autodesk-autocad-2x

Az ORDERFOX.com Autodesk AutoCAD®-hez kínált pluginje által az Autodesk felhasználók mostantól ingyen használhatják az ORDERFOX.com összes funkcióját. Ezáltal tovább építjük a CNC-szakma internetét.

Az Autodesk AutoCAD® ORDERFOX.com-hoz készített pluginje lehetővé teszi az Autodesk felhasználói számára az ORDERFOX.com-on, hogy ingyen helyezzenek el CNC-megbízásokat és keressék meg a megfelelő gyártópartnert.

Az ORDERFOX.com egyedüli globális platformként ingyen összekapcsolja egymással a CNC-gyártókat és beszerzőket, valamint abeszállítóipart. Intelligens szűrőfunkciók gondoskodnak a CNC megbízások, beszállítók és üzleti partnerek szerinti, biztos találatokról. A dinamikusan növekvő platformon, amely az új platformfunkciók által folyamatosan bővül, 69 országból érkezett, majdnem 270.000 résztvevőből álló közösség működik. Az ORDERFOX.com és valamennyi funkciójának használata ingyenes.

Üdvözöljük a CNC új, digitális világában!

ForrásORDERFOX

További információ:

Az ORDERFOX.com weboldalon.

Megosztás

Papp Oliver

A CNCMedia alapító főszerkesztője. CAD szakértő. Legújabb generációs szerszámgépekről, technológiai fejlesztésekről, szoftveres megoldásokról, valamint legfontosabb hazai és külföldi rendezvényekről ír 2008 óta. 

Tags:

[
    ]