Robotok az Ipar Napjain

A tavaszi kiállításszezon legnagyobb magyar szereplője a Budapesten megrendezésre kerülő Ipar Napjai. A négynapos rendezvényen a hazánkban képviselettel rendelkező és a magyar piacban potenciált látó cégek gyűlnek össze, hogy egy helyen mutassák be termékeiket és szolgáltatásaikat az érdeklődőknek.

DMG_MORI_MACH-TECH_34

A korábbi évekhez hasonlóan, idén sem csak a kiállítók készülnek látványos bemutatókkal és programokkal. A rendezvény főszervezői fórumokkal, kerekasztal-beszélgetésekkel és tematikus előadásokkal kívánják színesebbé tenni az eseményt. Ezek középpontjában az Ipar 4.0, a digitalizáció és az automatizáció, valamint az additív gyártás alkalmazási területei állnak. 

Az Ipar Napjain számos kis-, közepes és nagyvállalat, hazai és nemzetközi cég, valamint oktatási és képzőintézmény, további állami szervezet mutatkozik be. Tematikus cikksorozatunkkal szeretnénk kiemelni egy-egy területet és azok ismert és elismert képviselőit. A sorozat következő részében a robotikával foglalkozó kiállítókat tekintjük át.

Rugalmas gépi munkaerő

A robotokkal kapcsolatban az utóbbi időben a technológia fejlődés mellett a munkaerőpiaci befolyásuk is komoly visszhangot váltott ki. Számos munkakörben az emberi munkaerő kiváltását várják a gépektől, miközben a kritikusok szerint kevesebb új munkahelyet teremtenek majd az új megoldások. A jövővel kapcsolatos bizonytalanságok ellenére tény, hogy a robotok jelenleg egyre többféle és egyre jobb megoldást jelentenek az ipari kihívásokra.

Az Ipar Napjain a magyarországi robotforgalmazó vállalatokkal is találkozhatnak az érdeklődők, valamint megismerhetik a legújabb alkalmazásokat is.

A kiállításon többek között részt vesznek az alábbi vállalatok:

ABB Kft.A pavilon 107F
B&O Kft.A pavilon 108D
Delta Robotics Hungary Kft.A pavilon 209B
FANUC Hungary Kft.A pavilon 206A
Flexman Robotics Kft.A pavilon 105E
KUKA Hungária Kft.A pavilon 206C
ROBOTCENTER – RONIX Automatizálási Kft.A pavilon 113C

 

Látogasson el Ön is az Ipar Napjai 2018 szakkiállításra. Ingyenes belépőért regisztráljon ezen a linken.

További információ

Az Ipar Napjai 2018 hivatalos weboldalán.

Megosztás
[
    ]