Májusban ismét az ipar lesz a középpontban

A tavaszi kiállításszezon legnagyobb magyar szereplője a Budapesten megrendezésre kerülő Ipar Napjai. A négynapos rendezvényen a hazánkban képviselettel rendelkező és a magyar piacban potenciált látó cégek gyűlnek össze, hogy egy helyen mutassák be termékeiket és szolgáltatásaikat az érdeklődőknek.

2017_10_11_Werth_Workshop_59

A korábbi évekhez hasonlóan, idén sem csak a kiállítók készülnek látványos bemutatókkal és programokkal. A rendezvény főszervezői fórumokkal, kerekasztal-beszélgetésekkel és tematikus előadásokkal kívánják színesebbé tenni az eseményt. Ezek középpontjában az Ipar 4.0, a digitalizáció és az automatizáció, valamint az additív gyártás alkalmazási területei állnak. 

Az Ipar Napjain számos kis-, közepes és nagyvállalat, hazai és nemzetközi cég, valamint oktatási és képzőintézmény, további állami szervezet mutatkozik be. Tematikus cikksorozatunkkal szeretnénk kiemelni egy-egy területet és azok ismert és elismert képviselőit. A sorozat első részében az ipari méréstechnikával foglalkozó vállalatokról ejtünk szót.

Ha mérhető, akkor mérni kell!

A digitalizáció jelentősen megnövelte az adatigényt, amely számos területen segítséget nyújt a termék- és gyártástervezésben, a folyamatok optimalizálásában, illetve a gyártásfelügyeletben. Egy késztermék vizsgálatával képet kaphatunk a gyártórendszer állapotáról és karbantartási szükségleteiről is, a sorozatosan előforduló hibák pedig rávilágíthatnak a termelőeszközök kiválasztásának vagy alkalmazásának hibáira is.

Az Ipar Napjai kiállítás több olyan nagyvállalatot is felsorakoztat, amelyek hatékony megoldást nyújthatnak az ipari méréstechnikai kihívásokra. Legyen szó termék-ellenőrzésről, vagy folyamat közbeni mérésekről, a kiállítók között megtalálhatja mindenki a megfelelő partnert a feladat megoldására. A gépi látás és gépi tanulás, valamint a már jól ismert koordináta méréstechnika mellett kézi mérőeszközöket és asztali berendezéseket is megismerhetnek a kiállításra látogatók.

A kiállításon részt vesznek az alábbi vállalatok:

Carl Zeiss Technika Kft.A pavilon 304B
Falcon-Vision Zrt.A pavilon 107B
HB Mérnöki Iroda Kft.A pavilon 306K
HEXAGON METROLOGY Kft.A pavilon 307B
HÓD Industrial Solutions Kft.A pavilon 111H
Hoffmann Hungary Quality Tools Kft.A pavilon 205A
IMC Messsysteme GmbH (DE)A pavilon 309H
Innomatik Megoldástechnika Kft.A pavilon 308G
Jupiter Tech Kft.A pavilon 303HA
KESACON Kft.A pavilon 306J
KRACHT Hidraulika Gyártó és Értékesítő Kft.A pavilon 212D
Kvalix Automatika Kft.A pavilon 308A
Laurex Méréstechnika Kft.A pavilon 308K
Metris3D Méréstechnikai Kft.A pavilon 303G
MSZ Méréstechnikai Kft.A pavilon 308F
OPTIKA Mérnökiroda Kft.A pavilon 308E
Penta Gruppo Kereskedelmi és Szolgáltató Közkereseti TársaságA pavilon 305C
R-Design Studio Kft.A pavilon 106F
Werth Magyarország Kft.A pavilon 209D

 

Látogasson el Ön is az Ipar Napjai 2018 szakkiállításra. Ingyenes belépőért regisztráljon ezen a linken.

További információ

Az Ipar Napjai 2018 hivatalos weboldalán.

Megosztás
[
    ]