Integráció, innováció és minőség

A DMG MORI holisztikus stratégiájának köszönhetően a vevői elvárásokra fókuszál mind a technológiák, mind a szolgáltatások terén.

A „Global One” a DMG MORI Company Limited és a DMG MORI Aktiengesellschaft integrációját célozza meg egy globális, integrált szerszámgépgyártó csoport létrehozásához. A DMG MORI több mint 12 000 dolgozót foglalkoztat a világ minden részére kiterjedő gyáraiban és 164 nemzetközi értékesítési és szerviztelephelyén. Jelenleg egy olyan holisztikus megközelítésen dolgozik, amelynek segítségével világszerte a vevők első számú választásává válik a technológiai innovációk, a termékek megbízhatósága és a szolgáltatások minősége terén.

A „Global One” mottó a jövőorientált innovációkat jelenti a gépek, az alkatrészek, a szoftvermegoldások és a teljes élettartamra szóló szolgáltatások tekintetében, garantálja a vevő részére nyújtott kiváló minőséget a gyártástól a vevőorientált és átfogó megoldásokig. Ez az ipar 4.0-korszak automatizálási és digitalizálási folyamataiban részt vevő technológiák és folyamatok egy új dimenzióját vetíti előre.

A DMG MORI támogatja a globális képességek és ismeretek sokszínűségét, és gyártóüzemei regionális előnyeinek kibővítését és terjesztését. Ez vonatkozik például a dél-németországi pfronteni és a seebachi üzemre mint képzést is végző gyárakra, különösen az egyedülálló öttengelyes komplett megmunkálás terén. A Bielefeldben és a japán Igában található gyárak szoros együttműködése teszi lehetővé az univerzális esztergálás, valamint az esztergálás és marás támogatását. Bergamo elsősorban a gyártásra és az automatikus esztergálásra fókuszál. Emellett a gépjárműágazat terén a japán Narában, illetve a repülőgépipar tekintetében a Pfrontenben lévő úgynevezett Excellence Centre központra összpontosít.

Additive Manufacturing a DMG MORI-nál: lézeres felrakóhegesztés és marás egyszeri befogással

Additive Manufacturing a DMG MORI-nál: lézeres felrakóhegesztés és marás egyszeri befogással

Megkülönböztetett figyelem a vevők felé

A technológiák és a folyamatmegoldások terén a jövő egyik legfontosabb kérdése a digitalizálás. Az ipar 4.0 szerinti technológia és gyártmányok, valamint a szükséges folyamat-know-how birtokában a konszern kibővíti az appokon alapuló ellenőrző, szabályozó és kezelői szoftverét, a CELOS-t, hogy abból egy digitalizálási platform jöjjön létre. A CELOS-szal a hálózatba kapcsolt intelligens gyártás kulcsfontosságú elemét kínálják.

Az Ultrasonic és a Lasertec márkájával a DMG MORI már most is rengeteg lehetőséget ajánl vevői részére gyártásuk differenciálására. Különösen a Lasertec 65 3D-t és a Lasertec 4300 3D-t tartalmazó additív gyártás sikeres portfóliója fejlődik majd tovább, elsősorban fémanyagokra fókuszálva.

Első osztályú minőség mindenkinek

A szerszámgépgyártó továbbra is a „First Quality” stratégiát követi. Ez a minőség iránti elkötelezettség jellemzi az egész világra ki-terjedő vállalatcsoportot. A korábbi Ecoline gépeket kiváltó új CLX- és CMX-sorozat fejlesztése kitűnően példázza ezt. A berendezések koncepciója megnyitja a felhasználónak a technológiai teljesítmény teljes skálája, valamint a DMG MORI ellenőrzési rendszere és automatizálási know-how-ja felé vezető utat, amely minőséget és termelékenységet garantál. A „Customer First” stratégiát a konszern olyan öt szolgáltatással teszi teljes körűvé, amelyek a lehető legjobb áron beszerezhető alkatrészek garanciáját, orsószervizt, megbízható gyártói szervizt,„Service Plus” szolgáltatást a gép maximális rendelkezésre álláshoz és a használt gépek teljesítményének helyreállításához felújításokat tesznek elérhetővé.

Megosztás
[
    ]