Megújult kedvenc a STUDER-től

A svájci köszörűgépeket gyártó vállalat február elején tartott sajtókonferenciát, amelyen mindössze annyit árultak el a jelenlévő újságíróknak és partnereknek, hogy márciusban nagy bejelentésre készülnek. A 2018-as GrindTec kiállításon ugyanis bemutatták legújabb szerszámgépüket, a közkedvelt favorit új változatát.

Nagy titkolózás előzte meg a márciusi bemutatót. A United Grinding csoport tagja, a STUDER mindent elkövetett annak érdekében, hogy fokozza a partnerek és az iparági szereplők figyelmét. A hatalmas kék lepel 2018. március 14-én került le az újdonságról, az új favoritról.

Az új köszörűgépben mindazon tulajdonságok egyesülnek, amelyek a legkedveltebbnek számítottak a STUDER szerszámgépeiben. Széles skálán mozog a megmunkálható termékek mérete és tömege, a gép munkatere pedig jól hozzáférhető. A hosszú munkadarabok egyedi- és sorozatgyártásában nemcsak a gépképességekkel, hanem az termék árával is versenybe szállhat. A szerszámgépágy ugyanazzal a Granitan® technológiával készül, mint a többi felsőkategóriás STUDER köszörű – ez biztosítja a svájci gépek legendásan jó pontosságát.

Az új szerszámgép mellett természetesen a gyártó és a United Grinding vállalatcsoport további tagjainak gépei és újdonságai is bemutatásra kerültek, köztük a Stud-E megoldás, a termelésfelügyeleti rendszer és a STUDER ACADEMY koncepció is.

További információ

A STUDER weboldalán.

A United Grinding weboldalán.

Kiemelt kép forrása: STUDER

Megosztás
[
    ]