A Haas új árképzése több értéket kínál, és növeli az ügyfelek hatékonyságát

A Haas Automation, Inc. korlátozott ideig az európai piacon eddig látott legalacsonyabb áron kínálja legkelendőbb szerszámgépeinek speciális konfigurációit. Ezeket az EU modellként kialakított szabványos Haas gépeket a nagyobb termelékenység érdekében speciális kiegészítőkkel látták el, és egyes modellekhez az ügyfelek akár 19% kedvezménnyel juthatnak hozzá.

haasvf4-rangle

„Szeretnénk segíteni európai ügyfeleinknek abban, hogy a mai versenyközpontú piaci szférában sikeresen működjenek” – mondta Jens Thing, a Haas Automation Europe ügyvezető igazgatója. – “Ezért úgy döntöttünk, hogy EU modelljeinkkel most több értéket kínálunk, hogy a műhelyek hatékonyabban működhessenek és a régiójuk gazdasági növekedésének motorjai lehessenek.”

„A Haas fő célja mindig is az volt, hogy megbízhatóbbá, megfizethetőbbé, kezelhetőbbé és könnyebben megvásárolhatóvá tegye a kulcsfontosságú CNC-megmunkálási technológiát” – magyarázta Thing. – “Mostanra sikerült elérnünk, hogy az iparág legnépszerűbb és legfelhasználóbarátabb CNC-szerszámgépeit a valaha volt legkedvezőbb áron kínálhatjuk.”

„A nagy teljesítményű gépek nagy mennyiségű gyártásával maximálisan ki tudjuk használni a Haas üzemének figyelemre méltó automatizáltságát, a méretgazdaságosság előnyeinek hála pedig csökkentettük a kiadásainkat, azonban továbbra is a legnagyobb fokú megbízhatóságot nyújtjuk” – folytatta Thing. – “Ez a megtakarítás az ügyfelek számára az EU modellek alacsonyabb árában testesül meg.”

„Az EU modelleket emellett Európa-szerte helyi raktárakban tároljuk, így sikerült néhány hétre csökkentenünk a szállítási időt. Ez a hihetetlenül kedvező ár ráadásul magában foglalja a gépek beszerelését, amit a Haas Gyári Képviseletei végeznek el, valamint a gépek alapvető kezelésének helyszíni betanítását is.”

„Nagy teljesítményű gépek, kedvező ár, gyors kiszállítás és kiváló szolgáltatás” – összegzi Thing. – “Ezekben rejlik a fémipari vállalatok sikere. Ezt kínálják a Haas Automation új EU modelljei.”

Forrás:Haas

További információ

A Haas Automation hivatalos weboldalán.

Megosztás

Papp Oliver

A CNCMedia alapító főszerkesztője. CAD szakértő. Legújabb generációs szerszámgépekről, technológiai fejlesztésekről, szoftveres megoldásokról, valamint legfontosabb hazai és külföldi rendezvényekről ír 2008 óta. 

Tags:

[
    ]