2018-ban is wire és Tube kiállítások

Stabil beruházási környezetben rendezik a wire 2018 és Tube 2018 szakvásárokat: A bemutatott ágazatok derűlátóan várják a fémipari szakvásárok csúcstalálkozóját 2018 áprilisában. A huzal-, kábel- és csőipari ágazatok komoly várakozásokkal tekintenek a jövőbe. Az erősödő világpiaci beruházások jó hangulatot teremtenek a világ acéliparában.

wiretube16_MT9176

2018. április 16-20. között nyitja meg ismét a kapuit a düsseldorfi vásárközpontban két vezető világvásár, a wire Nemzetközi Huzal- és Kábelipari Szakvásár és a Tube Nemzetközi Csőipari Szakvásár, hogy felvonultassa a két ágazat innovatív technológiáit, új gépeit és berendezéseit, valamint termékeit és szolgáltatásait.

A wire 2018 és a Tube 2018

Az iparágak több mint 2600 kulcsfontosságú szereplője ad találkozót egymásnak az öt vásárnapon, 16 vásárcsarnokban összesen mintegy 110.000 négyzetméternyi nettó kiállítási területen. A seregszemlére mintegy 70.000 nemzetközi szakmai látogatót várnak. A düsseldorfi szakvásárok ezzel látványosan bizonyítják vezető szerepüket a két ágazat seregszemléi között.

A wire 2018 szakvásárt a 9-16-ig terjedő csarnokokban, valamint az időszakos 18. csarnok egy részében rendezik: itt a huzalgyártó és –feldolgozó gépeket és berendezéseket, szerszámokat és gyártástechnológiai segédanyagokat, valamint alapanyagokat, különleges huzalokat és kábeleket mutatják be.

Düsseldorf, DEU, 04.04.2016. So groß wie noch nie: Mit 2.565 Aussteller auf einer Fläche von über 110.000 Quadratmetern finden die Weltleitmessen wire und Tube vom 4. bis 8. April 2016 auf dem Düsseldorfer Messegelände statt. | Bigger than ever: 2.565 exhibitors will present innovations on 110.000 square metres at wire and Tube from April, 4 – 8, 2016 at Düsseldorf fairgrounds. Foto: Messe Düsseldorf, Constanze Tillmann. Exploitation right Messe Düsseldorf, M e s s e p l a t z, D-40474 D ü s s e l d o r f, www.messe-duesseldorf.de; eine h o n o r a r f r e i e Nutzung des Bildes ist nur für journalistische Berichterstattung, bei vollständiger Namensnennung des Urhebers gem. Par. 13 UrhG (Foto: Messe Düsseldorf / ctillmann) und Beleg möglich; Verwendung ausserhalb journalistischer Zwecke nur nach schriftlicher Vereinbarung mit dem Urheber; soweit nicht ausdrücklich vermerkt werden keine Persönlichkeits-, Eigentums-, Kunst- oder Markenrechte eingeräumt. Die Einholung dieser Rechte obliegt dem Nutzer; Jede Weitergabe des Bildes an Dritte ohne Genehmigung ist untersagt | Any usage and publication only for editorial use, commercial use and advertising only after agreement; unless otherwise stated: no Model release, property release or other third party rights available; royalty free only with mandatory credit: photo by Messe Duesseldorf]

Ezen kívül a mérés-, szabályozás- és vezérléstechnika, valamint a vizsgálati technológia és a különleges szakterületek újdonságai is szerephez jutnak. Az üvegszálas kábelek minden eddiginél nagyobb mértékben kerülnek a figyelem középpontjába. A Messe Düsseldorf ezzel reagál az üvegszálas kábelek alkalmazásának terjedésére az energetikában, az építőipari és kommunikációs ágazatban.

A huzal-, kábel- és üvegszál-gyártó gépek a 9-13-ig terjedő, valamint a 16. csarnokban mutatkoznak be, az alakítási technológia (Fastener Technology) ehhez kapcsolódik a 15. csarnokban. A rácshegesztő gépek (Mesh Welding) és a rugógyártási technológia (Spring Making) a 13. vásárcsarnokban kap helyet.

A wire keretében hagyományosan jelentős az olasz, belga, francia, spanyol, osztrák, holland, svájci, török, brit, svéd és német vállalatok jelenléte. A tengerentúlról számos kiállítót várnak az Egyesült Államokból, Dél-Koreából, Tajvanról, Indiából és Kínából.

A Tube 2018 szakvásár a 3-7.0-as csarnokokban, valamint a 16-17. csarnokban és az időszakos 18. csarnok egy részében mutatkozik be. A csőgyártó, csőmegmunkáló és csőfeldolgozó gépek és berendezések, valamint alapanyagok, csövek és karmantyúk, használt gépek, eljárástechnológiai eszközök, segédeszközök, a mérés-, szabályozás- és vezérléstechnika, valamint a vizsgálati technológia is része az átfogó kínálatnak.

wiretube16_MK19871

A nagy átmérőjű távvezetékek és az OCTG technológia, a profilok és gépek, valamint a műanyag csövek teszik teljessé a kínálatot. A tartósan magas kínai kereslet gondoskodik arról, hogy ismét kialakítanak egy Kínai Pavilont. A „Meet Chinas Expertise“ jelmondat égisze alatt mutatkoznak be itt a huzal-, kábel- és csőipar kínai vállalatai a 16. vásárcsarnokban.

A csőkarmantyúk és kiegészítő termékek a 17. csarnokban mutatkoznak be, a csőkereskedelem és a csőgyártás a 3-4. csarnokban található, a csőalakítás pedig az 5. vásárcsarnokban kapcsolódik hozzájuk. A gépeket és berendezéseket, valamint a csőmegmunkáló gépeket a 6. és 7a csarnokban mutatják be. A profilok és műanyag csövek a 3-tól a 7.0, valamint a 16-17-es csarnokban láthatók.

wiretube16_JV2750

A Tube esetében is a legtöbb kiállító Olaszországból, Hollandiából, Spanyolországból, Török- és Franciaországból, Nagy-Britanniából, Ausztriából, Svájcból, Lengyel- és Németországból érkezik. A tengerentúlról a legtöbb kiállító Indiából, az Egyesült Államokból, Kínából és Dél-Koreából érkezik.

További információ

A két szakvásárhoz kapcsolódó naprakész információk a szakvásárok a www.wire.de és www.Tube.de címen elérhető honlapjain.

A BD-Expo Kft. weboldalán.

Megosztás
[
    ]