Új lehetőségek a 3D méréstechnikában, a tesztelésben és a vizsgálatokban

A GOM 2017-es konferenciájának középpontjában az ipari méréstechnika, azon belül is a háromdimenziós mérések és azok felhasználásának lehetőségei álltak. Az újdonságokról a vállalat képviselői számoltak be, illetve felhasználók osztották meg tapasztalataikat a témában.

picture2

A konferencián prezentációkon és esettanulmányokon keresztül mutatták be a látogatóknak a legfrissebb méréstechnikai újdonságokat. Az előadók sokfélesége, a részletesség és a tematika gondos kialakítása lehetővé tette, hogy az érdeklődők egytől egyig a számukra releváns kérdésekben válaszokhoz jussanak, tapasztalatokat cseréljenek, illetve új szempontokra figyelhessenek fel.

Digitalizáció a méréstechnikában is

Miért is kerülné el a digitalizációs nyomás pont az ipari méréstechnikát? A konferencia egyik kiemelt témája épp ezért a digitalizáció, a mérések és a vizsgálatok digitális átalakulása volt. A konferencián részt vevő több, mint 50 országból érkező 750 méréstechnikai szakember számára kiváló lehetőség volt az esemény a tapasztalataik megosztására. Az Ipar 4.0 követelményeit kielégítő GOM ATOS rendszert a németországi eseményen is bemutatták, több felhasználási területet érintő alkalmazásban.

A program felépítését tekintve az előadásokat a megoldásokra fókuszáló gyakorlatorientált bemutatók váltották, így mozgalmas és változatos időbeosztásban telt el a konferencia két napja.

picture1

További információ

A GOM 3D Metrology Conference weoldalán.

Megosztás
[
    ]