SHM Consulting gépek a 2017-es Blechexpo-n

Idén 13. alkalommal kerül megrendezésre a kifejezetten lemezmegmunkálásra fókuszáló nemzetközi szakvásár, a Blechexpo. A kiállításon jelen lesznek az SHM Consulting Kft. által képviselt, világhírű olasz vállalatok: a főként présgépeiről ismert ZANI és Sangiacomo, a különféle lemezmegmunkáló gépeket gyártó Salvagnini, az anyagvizsgáló-, egyengető- és hidraulikus présgépeket gyártó Galdabini, valamint a csiszoló-sorjátlanító gépeiről híres Costa Levigatrici is.

Az SHM Consulting Kft. jóvoltából most ingyenes belépőt is igényelhet a 2017. november 7-10. között megrendezésre kerülő Blechexpora, Stuttgartba. Az igényléshez vegye fel a kapcsolatot a cég munkatársaival az alábbi elérhetőségek valamelyikén:

Salvagnini

A Salvagnini, a mostani vásáron tesz egy apró lépést előre, és a már sokat használt “Ipar 4.0” és “digitalizáció” kulcsszavak helyett a “közösségi ipar” kifejezéssel reprezentálja gépeit és megoldásait. A hangzatos szlogen az olasz gyártó új, dinamikus, intelligens gyártói ökoszisztémájára utal, amelyben az emberi munkaerő, az adaptív szerszámgépek és a fejlett szoftverek együttes munkával dolgoznak a lehető legjobb termelékenység érdekében.

Első ízben fog bemutatkozni új panelhajlítójuk, a P2 Lean-2120, amely akár 2180 mm hosszú és 200 mm magas panel alkatrészek megmunkálására is képes. A gép automata szerszámbeállítással és a Salvagnini MAC 2.0 szögkorrekciós technológiájával lesz felszerelve. Szintén először lesz látható az alsó- és felső automata szerszámbeállítóval egyaránt ellátott, selejt nélkül termelő B3.ATA, valamint a minden eddiginél hatékonyabb L5 lézervágógép.

A Salvagnini az idei kiállításon az 1-es csarnok 1608-as standján lesz megtalálható.

ZANI

A comói központú ZANI idei standján idén is találkozhatunk a legújabb gyártási megoldásaikkal és rendszereikkel, igazodva a mai intelligens gyártási trendekhez.

A ZANI az idei kiállításon a 8-as csarnok 8402-es standján lesz megtalálható.

Costa Levigatrici

A Costa standjára látogatók megtekinthetik az új alsó-felső megmunkálásra képes CV+V modellt 1350 mm munkatartománnyal, melyek multifunkcionális XVS kefeegységekkel lesznek felszerelve és elsősorban sorjátlanításra, csiszolásra, fekete oxid eltávolítására, valamint lézervágott darabok éleinek lekerekítésére alkalmasak. A megmunkálás egyszerre két oldalon, egy szakaszban végezhető.

Megmunkálás közben is megtekinthető lesz továbbá a CRCS 1350 száraz sorjátlanító, a CV 1150 univerzális száraz sorjátlanító, a CVC 1300 nedves sorjátlanító és csiszoló gép, illetve az új generációs kefékkel ellátott CTVV 1350 univerzális száraz sorjátlanító.

A Costa Levigatrici az idei kiállításon az 1-es csarnok 1207-es standján lesz megtalálható.

Sangiacomo

A nagy múlttal rendelkező Sangiacomo, a korábbi évekhez híven idén is kiállítja fejlett, excenteres mechanikus C- és H-vázas présgépeit, melyeket működés közben is megtekinthetnek majd a látogatók.

A Sangiacomo az idei kiállításon a 8-as csarnok 2017-es standján lesz megtalálható.

Galdabini

A 2017-es Blechexpon, a Galdabini standjára látogatók bepillantást kaphatnak a 125 éves hagyománnyal rendelkező nemzetközi családi vállalat három fő termékvonalába. Ennek megfelelően bemutatásra kerülnek a présgépek, sajtolók, peremező gépek és lemez mélyhúzáshoz készült termékeik, az autó- és fémmegmunkáló ipar számára készített egyengető gépeik, valamint minőségirányítási megoldásaik.

A Galdabini az idei kiállításon a 8-as csarnok 8207-es standján lesz megtalálható.

Részletesebb információért keresse az SHM Consulting Kft. munkatársait a fenti standokon!

További információ:

A Salvagnini hivatalos honlapján.

A ZANI hivatalos honlapján.

A Costa Levigatrici hivatalos honlapján.

A Sangaicomo hivatalos honlapján.

A Galdabini hivatalos honlapján.

A fenti vállalatok kizárólagos magyar forgalmazója, az SHM Consulting Kft. honlapján.

A Blechexpo hivatalos honlapján.

Megosztás
[
    ]