Gyárlátogatás a legmodernebb magyarországi gyártóüzemekben

A Modern Gyárak Éjszakája lehetőséget teremt arra, hogy az érdeklődők testközelből tapasztalhassák meg a termelés jövőjét. 2017. november 17-én a kiválasztott gyárak megnyitják kapuikat és látogatókat fogadnak, egy különleges gyárlátogatás keretében pedig bemutatják, hogyan működnek üzemeik és milyen fejlett technológiákat alkalmaznak a termelésben.

Nyitokep1

Az Ipar 4.0-ról valószínűleg már mindenki hallott, de sokaknak még nem volt lehetőségük közelebbről megismerni a legújabb ipari trendek működését, vagyis azt, hogy mi van az elmélet mögött. Számos rendezvény és tematikus program foglalkozik az Ipar 4.0 gyakorlati oldalával, a gyárlátogatás pedig valódi, működő rendszerek bemutatását vállalja. Az IFKA Iparfejlesztési Közhasznú Nonprofit Kft. és az IVSZ – Szövetség a Digitális Gazdaságért konzorciuma közösen szervezik a Modern Gyárak Éjszakáját, melynek keretében 18 telephelyen rendeznek gyárlátogatásokat különböző iparági szektorok képviselőinek részvételével.

mgye-logoA program látogatása ingyenes, ugyanakkor előzetes regisztrációhoz kötött, melyet az alábbi oldalon tehetnek meg: 

 

http://www.ipar4.hu/ 

A gyárlátogatások mellett a projekt keretében kis- és középvállalkozások számára nyújtanak szolgáltatást a szervezők. Mintagyárak üzemeltetésén keresztül ismertetik meg a legfontosabb, ma még csúcstechnológiás, később nélkülözhetetlen gyártási és folyamatirányítási megoldásokat. Emellett pedig egy Technológiai Központot is üzemeltetnek a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemmel együttműködésben, ahol nem csak bemutatókat, hanem oktatásokat is tartanak a KKV szektor képviselő számára.

A szolgáltatásokról és a projekt részleteiről szintén az http://www.ipar4.hu/ honlapon tájékozódhat.

További információ

A Modern Gyárak Éjszakája program weboldalán.

Megosztás
[
    ]