Egy hét múlva startol az EMO Hannover 2017

Már csak egy hét, és megnyitja kapuit Európa legnagyobb szerszámgép-ipari szakvására a németországi Hannoverben. Ahogy a korábbi években, idén is több, mint kétezer nemzetközi kiállító várja a több tízezer látogatót a vásárterületen.

Az idei EMO kiemelt témája az Ipar 4.0 és a digitális átalakulás. Külön tematikus standokat jelöltek ki a vásárterületen ezeknek a témáknak, ahol a megoldásokat szállító vállalatok bemutathatják legújabb termékeiket, akár a cégek közötti kapcsolatok kihasználásával. A digitalizáció és az automatizálás mellett az additív gyártás témakörében számíthatunk igazán sok újdonságra, számos nemzetközi nagyvállalat jelentette be, hogy a hannoveri vásáron mutatja be az érdeklődőknek a legújabb technológiáit és fejlesztéseit.

Több, mint gépipari vásár

Az EMO hagyományosan nem csupán egy tematikus szakkiállítás, hanem egy olyan iparági találkozó, ahol az európai érdekeltségű nagyvállalatok képviseltetik magukat és itt mutatják be a legfrissebb fejlesztéseiket is. Az esemény Európában egyedülálló presztízsértékkel bír és világszinten is a legnagyobbak között tartják számon. A kiállítás mellett egy-egy téma köré csoportosított előadássorozatokkal és workshopokkal is várják az érdeklődőket.

Kapcsolatépítés és innováció

Azon túl, hogy az EMO-hoz hasonló nemzetközi vásárok bemutatkozási és üzletkötési lehetőséget kínálnak a szektornak, országokon átívelő együttműködések, viszonteladói partnerségek és közös fejlesztési projektek jönnek létre. Idén kiemelten foglalkozik a vásár a startupok világával is, előadásokat, tematikus kísérőkiállításokat szerveznek. 

Ipar 4.0 és a jövő

Évek óta az újabb ipari forradalom tartja lázban a fémmegmunkáló ipart, sőt, egyre több határterületen és társadalmi szempontból is figyelmet kap az átalakulás. Az automatizálási megoldások és a hálózatba kötött eszközök a digitális átalakulás jegyében külön területet kapnak majd a kiállításon. A szervezők fontosnak tartják, hogy ezek az újdonságok mindenkihez eljussanak és korunk problémáinak megoldásában, mint a munkaerőhiány, szerepet kaphassanak. 

Az EMO-ra eddig beérkező regisztrációk száma előrevetíti, hogy idén rekordot dönthet a kiállítás és minden korábbinál nagyobb létszámú tömeg látogathat majd el a vásárra.

Vegyen részt Ön is a szakvásáron! Még tart a látogatói regisztráció a rendezvény hivatalos weboldalán, illetve a kiállítókon meghívóin keresztül is!

Megosztás
[
    ]