MACH-TECH Nagydíjat nyert a TRUMPF lézervágó gépe

A 2017-es MACH-TECH és Ipar Napjai kiállításegyüttes az eddigi legsikeresebb volt a rendezvény történetében. Ez pedig nem csupán a kiállítói és látogatói számnak, vagy a kísérőrendezvények és programok színvonalának, hanem a kiállítók látványos bemutatóinak köszönhető. Utóbbiak közül kiemelendő a TRUMPF Hungary Kft. standja, melyen a teljes termékkínálat darabjait, köztük a MACH-TECH Nagydíjat nyert TruLaser 3060 lézervágó gépét is bemutatta.

MACH-TECH Nagydíjas szerszámgép

A májusi ipari seregszemle megnyitóján adták át a MACH-TECH Nagydíjakat, különdíjakat és elismerő okleveleket. Bár a kiállítás még csak éppen megnyitotta kapuit, a TRUMPF Hungary Kft. munkatársai máris megkapták a magyarországi viszonylatban páratlan esemény legrangosabb díját, melyet a TruLaser 3060 fiber 2D lézervágó gépért nyertek el. 

2017_05_09_TRUMPF_dijatado_7

A lézervágó gép a kiállítás teljes időtartama alatt megtekinthető volt a cég standján. A díjat a hatékonyságával és a rendkívül nagy munkaterével érdemelte ki a szerszámgép. A díjátadó után a nyertesek standjait, így a TRUMPF kiállítói területét, Lepsényi István, a Nemzetgazdasági Minisztérium gazdaságfejlesztésért és –szabályozásért felelős államtitkára és a zsűri tagjai személyesen is felkeresték és megtekintették a kiállításra érkező berendezéseket.

2017_05_09_TRUMPF_miniszteri_fogadas_1

Sokoldalú kínálat

Természetesen nem csak a díjról szólt a TRUMPF számára a kiállítás. Standjukat az általuk gyártott és értékesített géptípusok és technológiák szerint osztották fel négy részre, így az érdeklődők megtekinthették a már említett lézervágó gép mellett a TruLaser Cell 3000 5-tengelyes lézervágó és –hegesztő cellát is. A lézermegmunkálás mellett egy lézeres jelölő állomást is kiállítottak, egy TruMark Station 3000-et TruMark 5020 jelölővel felszerelve. Ahogy a hasonló ipari kiállításokon megszokhattuk már, most is egyedi ajándéktárgyakat, gravírozott tollakat készítettek az érdeklődőknek.

TRUMPF_MACH-TECH_14

Az automata berendezések mellett a látogatók megtekinthették a TRUMPF TruTool kéziszerszámait is, melyek egy részét ki is próbálhatták a hazai forgalmazó, az Arli Magyarország Kft. munkatársai segítségével. Külön területet szenteltek ezen kívül a TruServices stancoló- és hajlító szerszámainak, valamint bemutattak egy TruBend 5170-es hajlítógépet is. 

Fókuszban a kapcsolatok

2017_05_09_TRUMPF_rendezveny31

A felsorolt gépek és eszközök mind-mind magukért beszélnek, ugyanakkor a jó üzleti kapcsolatok kialakításához és fenntartásához elengedhetetlenek a jól szervezett partnertalálkozók. A TRUMPF standján erre is nagy hangsúlyt fektettek: kedden a kiállítás nyitva tartási idején kívül is várták ügyfeleiket egy kötetlen beszélgetésre, állófogadásra. Ezzel a 2017-es MACH-TECH kiállítás igazán közel hozta a cégeket és partnereiket egymáshoz, megfelelő légkört és lehetőséget teremtett mind a kapcsolatok ápolására, mind a termékek megismerésére.

További információ

A TRUMPF Hungary Kft. weboldalán.

Megosztás
[
    ]