Gyorsan, tényleg egyedi szerszámhoz jutni

Tekintse meg a Wedco kínálatát és találkozzon a Wedco Tool Competence szakembereivel a MACH-TECH és Ipar Napjai 2017 kiállításon az A pavilon 306A standján!

A Wedco magas minőségű egyedi szerszámokat szállít két héten belül.

A komplex forgácsolási feladatok gazdaságos megoldásához, egyre gyakrabban kerülnek egyedi szerszámok felhasználásra. Sokszor azonban a szállítási határidő miatt hiúsulnak meg projektek. A Wedco Tool Competence egy jól kigondolt rendszerrel segít ennek elhárításában: a rendelés beérkezésétől a tervezésen át, a gyártáson keresztül, az egyedi szerszám kiszállításáig vállalja a feladatot. Ennek eredménye a felhasználáshoz optimalizált szerszám, a lehető legrövidebb szállítási határidővel.

06-09-wedco.indd

A Wedco Tool Competence az egyik legjelentősebb cég az osztrák precíziósszerszám-gyártók között. Kereken 100 dolgozóval a bécsi központban, 4,500 m2-en, 35 modern 5 tengelyes CNC köszörűgépen, havonta több mint 40,000 tömör keményfém szerszámot gyárt maráshoz és fúráshoz. A Premium, Silver és Drill katalógusokkal a Wedco egy komplett, 100% szállíthatóságot nyújtó TKF-Standard programot kínál, rendkívül széles alapanyag spektrumhoz, ami a hagyományos felhasználástól a HSC vagy HPC-ig terjed.

Az egyedi megoldások növelik a termelékenységet

„Standard programunk mellett gyártásunk az utóbbi években nagymértékben bővült a vevői igények szerinti egyedi szerszámokkal – a lépcsős szerszámoktól, fúró-, süllyesztő-, dörzs- és marási megmunkálásokhoz, egészen a komplex profilú szerszámokig. Egyedi szerszám részlegünk
nagy értéket képvisel, és vevői oldalról az utóbbi években egyre fontosabbá vált, ezért mérnöki kapacitásunkat jelentősen bővítettük“ -húzza alá Horst Payr úr, aki műszaki vezető CTO a Wedconál. „A forgácsolási folyamat gyakran gazdaságosabb többlépcsős egyedi szerszámokkal, mint standard szerszámokkal. A megmunkálási idők lerövidülnek, kevesebb különálló szerszámra van szükség, csökkennek a mellékidők. Ezen túl pontosabb lesz a gyártás is, mert például egy lépcsős szerszámnál az összes átmérő egy tengelyen helyezkedik el.“ –teszi hozzá Payr úr.

További információ:

A Wedco Tool Competence hivatalos weboldalán.

Megosztás
[
    ]